Загинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм Свиридюком

Загинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм Свиридюком

У середу, 12 липня, жителі Ківерцівської громади на Волині попрощалися із Героєм Юрієм Свиридюком. 

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

Нагадаємо, Герой захисник загинув 8 липня 2023 року поблизу населеного пункту Ямпіль на Донеччині, отримавши мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла.

Жителі села Озеро прощалися з Героєм Юрієм Свиридюком, який загинув, захищаючи Україну від російського загарбника.

«Прощальна церемонія була проявом глибокої шани та поваги до військового Юрія Свиридюка. Мешканці нашої громади об'єдналися, щоб вшанувати його останню пам'ять і висловити свою вдячність за хоробрість та службу. Відчуваючи сум за втраченим життям, ми разом пам'ятали його невгасимий дух та вірність своїй службі. Нехай доблесний вчинок захисника Юрія живе довічно в наших серцях і пам'яті. Висловлюємо ще раз наші найщиріші співчуття і глибоку повагу родині загиблого військового», - написали у громаді.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!   

Загинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм СвиридюкомЗагинув через мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла: на Волині попрощалися з Героєм Юрієм Свиридюком

Можливо зацікавить