Загинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом Максимчуком

Загинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом Максимчуком

У четвер, 19 жовтня, в Маневицькій громаді на Волині попрощалися з загиблим Героєм Тарасом Максимчуком.

Про це повідомили у Маневицькій селищній раді. 

До когорти Воїнів Небесного Легіону долучився 48-річний Тарас Максимчук. Тарас Анатолійович виріс у багатодітній родині у селі Цміни (ст. Новий Чарторийськ). Після одруження разом з дружиною та сином проживав у Чарторийську, займався сільським господарством, працював залізничником. Не цурався ніякої роботи, був привітним, добрим душею та завжди відкритим до спілкування з односельцями.

Загинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом Максимчуком

Захищати Батьківщину від російського окупанта пішов у квітні 2023 року. Вдома на нього з нетерпінням чекали батьки, дружина, син та велика родина. 13 жовтня 2023 року виконуючи бойове завдання на території Харківської області в результаті ворожого обстрілу відважний боєць загинув.

Напередодні домовину з тілом захисника України навколішки, схиливши голови у пошані, зустрічали мешканці громади. Чин похорону за упокій душі українського бійця звершили у Свято-Успенському храмі. Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати рідні, односельчани, жителі навколишніх сіл, друзі, представники влади та військові.

Загинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом МаксимчукомЗагинув у результаті ворожого обстрілу: на Волині попрощалися з Героєм Тарасом Максимчуком

Редакція ВСН висловлює співчуття родині померлого. Вічна шана і слава Герою!

Можливо зацікавить

Андрій Алексєєв загинув на війні

На війні загинув волинський Герой Андрій Алексєєв

Поховання військового
фото

Поповнив лави Небесного Легіону: на Волині попрощалися з Героєм Леонідом Залевським

втрати війна

Навіки молодий: на Волині прощатимуться із Героєм Іваном Мельником

ухилянт покарання

Зловживає спритним та перебуває під наглядом лікаря-нарколога: волинянина засудили за ухилення від призову

поховання військового
фото

Зупинилося серце: на Волині прощались із Героєм Ігорем Стецюком

На війні загинув Герой з Волині Олександр Муковський

На війні загинув Герой з Волині Олександр Муковський

поховання військового
фото

Тяжка хвороба обірвала життя: на Волині попрощались з Героєм Василем Майструком

війна на щиті

Життя обірвалося внаслідок поранення: на Волинь востаннє повернеться молодий Герой Михайло Рудь

Поховання військового
фото

Храм не зміг вмістити всіх охочих попрощатися з Героєм: у Луцькій громаді попрощалися з Героєм Володимиром Бессоновим