Загинув за декілька тижнів до 42-річчя: дружина Героя Олега Хрищука з Луцька проведе вечір пам'яті чоловіка

Загинув за декілька тижнів до 42-річчя: дружина Героя Олега Хрищука з Луцька проведе вечір пам'яті чоловіка

Дружина Героя Олега Хрищука з Луцька Тетяна Хрищук проведе вечір пам'яті чоловіка.

Вечір пам'яті Олександра Хрищука відбудеться 18 квітня, у день народження Героя. Про це Тетяна Хрищук повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

Лучанин Олег Юхимович Хрищук був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду номер обслуги 1 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки роти вогневої підтримки. Олег Хрищук загинув 1 квітня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Хромове Донецької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. 18 квітня йому мало виповнитися 42 роки.

«То ж саме в цей день, запрошую вас познайомитись з ним ближче, через його картини-ліпнини, які будуть представлені на виставці. Та послухати спогади його друзів, рідних, побратимів, а можливо і хтось з вас його знав ближче і захоче поділитись спогадом», - йдеться у дописі.

Жінка повідомила, що на події відбудеться аукціон, щоб придбати необхідне спорядження для побратимів Олександра Хрищука, які зараз воюють на Сході.

Майстрів та майстринь, які хочуть долучитися до благодійного аукціону та подарувати свою роботу, просять телефонувати за номером: +380685688572 – Тетяна Каліш

Початок: 18 квітня о 17:00 у фоє другого поверху Волинського обласного академічного драматичного театру імені Тараса Шевченка. Захід відбудеться за підтримки управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Читайте також:

Можливо зацікавить