Залишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом Деркачем

Залишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом Деркачем

У суботу, 26 серпня, Маневицька громада на Волині провела в останню дорогу молодого Героя Михайла Деркача.

Про це повідомили у селищній раді. 

Нагадаємо, захисник з Волині з перших днів російської агресії став на захист своєї Батьківщини та свого народу. 22 серпня 2023 року, гідно виконуючи бойове завдання щодо захисту суверенітету України, на Луганщині український захисник загинув.

Герой народився у с. Оконськ, виріс у Великій Яблунці, тут мешкають його батьки. Воїн із сім’єю проживав на території Ковельського району. 

Попрощатися зі світлою, позитивною і надзвичайно доброю людиною та сказати останнє дякую до будинку батьків у Великій Яблунці прийшли рідні, друзі, односельчани, бойові побратими, керівництво громади, військові. Відспівали бійця у Свято-Хресто-Воздвиженському храмі. Поховали з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі.

Михайло мужньо виконував свій обов'язок перед державою, тепер всі ми маємо виконати свій - шанувати світлу пам'ять нашого земляка, цінувати його самовідданість та хоробрість.

Залишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом ДеркачемЗалишився син і однорічна донечка: на Волині попрощалися з молодим Героєм Михайлом Деркачем

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

Можливо зацікавить