Застрягла на дорозі: на Волині вантажівка перекрила рух транспорту

Застрягла на дорозі: на Волині вантажівка перекрила рух транспорту

Поблизу села Заріччя Володимирської громади вантажний автомобіль марки «ДАФ» перекрив рух через міст та загруз на узбіччі дороги внаслідок маневрування.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліцейських офіцерів громади.

«Під час спілкування з водієм вантажівки, останній пояснив, що у такі умови він потрапив через те, що навігатор повів дорогою, яка не придатна для проїзду такого автомобіля. На момент приїзду наших поліцейських офіцерів громад, вказану вантажівку вже намагалися витягнути місцеві мешканці трактором, однак дії були безрезультатними», йдеться у дописі.

«Шерифи» прийняли рішення заручитись допомогою рятувальників повідомивши, що ситуація вкрай тяжка, оскільки для надання допомоги потрібен сильніший автомобіль, пожежники поспішили на допомогу.

«Загалом вдалось вийти зі складної ситуації, спільними зусиллями поліції, пожежної та місцевих мешканців. Після чого водій зателефонував на лінію «102» та подякував поліцейським офіцерам громад та пожежникам за допомогу», - додали правоохоронці.

Застрягла на дорозі: на Волині вантажівка перекрила рух транспортуЗастрягла на дорозі: на Волині вантажівка перекрила рух транспортуЗастрягла на дорозі: на Волині вантажівка перекрила рух транспортуЗастрягла на дорозі: на Волині вантажівка перекрила рух транспорту

Читайте також:

Можливо зацікавить