«Зброя, наркотики, порнографія»: відомий ексфутболіст, який знявся у фільмі режисера з Волині, зізнався, чому його обшукували

«Зброя, наркотики, порнографія»: відомий ексфутболіст, який знявся у фільмі режисера з Волині, зізнався, чому його обшукували

У середині січня до будинку колишнього форварда київського «Динамо» та збірної України Артема Мілевського,  який знявся у фільмі відомого режисера з Волині Олеся Саніна «Довбуш», увірвалася поліція і провела обшук.

28 січня 39-річний Мілевський провів стрім на платформі Twitch, на якій розповів, чому в його будинку провели обшук, пише Sport.ua.

– Починають щось шуміти. Як виявилося потім, це був якийсь спеціальний брухт. Наступної миті вже чую тупіт на другий поверх. Думаю: «Б***ь, п***ц, все, б***ь». Відразу цей пранк перед очима.

Забігають перші два хлопці з калашами, у масках, у бронежилетах: «Ало, підйом».

– Ти не подумав, що це пранк?

– Я не подумав. Вони цивілізовано почали себе поводити. Перше питання: «Зброя є?». У мене під покривалом телефон, говорю: «Ні». Запитують, чи є діти, кажу: «Ні». Далі: «А хто є?». Я: «У сусідній кімнаті хлопець».

Хочуть мене за руки піднімати, а я говорю: «Я сам, сам, що треба?». Добре, що просто найголовніший прокурор, заходить, включає світло туди-сюди. Дивиться на мене, починає посміхатися. Думаю: «Фух, мабуть, впізнав, дай Бог, щоб впізнав». І він такий: «Блін, ти ж Мілевський! Хлопці, що ви робите? Відпустіть його».

Вони маски зняли, калаши вбік, я вже трохи спокійніший, нахабніший з ними: «Що таке, що відбувається?». А вони: «Зараз усе пояснимо, всіх розбудимо, всіх вниз. Після цього відбувся обшук», – сказав Мілевський.

Друг Мілевського:

«Він дістає ухвалу, а я намагаюся піддивитися, що там написано. І там така історія: «Зброя, наркотики та порнографія». Ми видихнули, зрозуміли, що це нас не стосується.

У рішенні було ім'я старого власника будинку, який виїхав до Іспанії три роки тому. Прийшли до старого власника будинку, а в цьому будинку опинився Мілевський».

Нагадаємо, що Мілевський разом із відомим ексфутболістом з Нововолинська Артемом Федецьким зіграли епізодичні ролі в новому фільмі «Довбуш», режисер якого Олесь Санін - родом з Камінь-Каширська.

Читайте також:

Можливо зацікавить