Зеленський розкрив головну небезпеку на фронті

Зеленський, війна в Україні

Позитивні рішення друзів України підганяють окупантів, заявив президент України Володимир Зеленський за підсумками засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі

«Була доповідь головкому Олександра Сирського. Окупаційна армія має завдання без урахування власних втрат демонструвати хоч якісь перемоги до 9 травня», - написав він.

За словами глави держави, тепер ворога підганяють ще й позитивні рішення друзів України.

 «Нашим воїнам складно, але надходження необхідної допомоги вирівняє ситуацію. Саме тому підтримка конкретною зброєю, яка є у наших партнерів, необхідна нам невідкладно», - зазначив він.

«Доповідь міністра оборони Рустема Умерова про контракти з вітчизняними компаніями. Ми працюємо над новим форматом угод, який, з одного боку, не обтяжуватиме військовий бюджет, а з іншого - гарантуватиме виробникам довгострокові зобов'язання держав", - написав Зеленський.За його словами, вона дала доручення на наступну Ставку «зібрати все, що відомо нашим розвідкам щодо намірів російських терористів знищувати цивільну інфраструктуру, і підготувати комплексний план подальших дій: посилення фізичного захисту, де це працює, перерозподіл систем ППО та децентралізації, де це можливо».

Читайте також:

Можливо зацікавить