Земляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром Кусим

Земляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром Кусим

16 липня у Доросинівській громаді, що в Луцькому районі, попрощалися ще з одним Героєм – сержантом Володимиром Кусим зі Щурина.

Про це повідомляє «Наш край»

У повідомленні йдеться, що віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі громади.

На подвір'ї рідної домівки молитовно прощалися своїм чином з Володимиром Євангельські Християни Баптисти.У храмі Архістратига Михайла ПЦУ села Щурин заупокійну панахиду за загиблим 54-річним Героєм провели благочинний Різдво-Богородичної округи Рожищенського деканату митрофорний протоієрей Василь Шняк, настоятель місцевого храму Андрій Миронюк та інші священники благочиння.

«Смерть Володимира – нестерпний біль для родини, яка готувалася до весілля його наймолодшої дочки. Спогад про чоловіка як гарного майстра по дереву залишиться у пам’яті ще й тому, що про нього нагадуватимуть речі, зроблені його руками, які є в багатьох оселях щуринців, громадських спорудах, храмі», йдеться у повідомленні.

Похоронили Героя з військовими почестями на сільському кладовищі поряд з батьками та братом. У військового залишилася дружина Олена, діти Марійка та Іванна, син Тарас з сім'ями, донька Катерина, сестра Люба.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою! 

Земляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром КусимЗемляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром КусимЗемляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром КусимЗемляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром КусимЗемляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром КусимЗемляка зустрічали коридором шани навколішки: на Волині попрощалися із військовим Володимиром Кусим

Можливо зацікавить