«Вкладаю частинку душі»: волинянка створює чудові букети із сухоцвітів

«Вкладаю частинку душі»: волинянка створює чудові букети із сухоцвітів

Жителька села Витуль на Любешівщині Світлана Невірець дуже любить квіти. Біля дому жінка вирощує найрізноманітніші - від айстр і майорів до троянд, лілій та гладіолусів. 

Про це пише сайт «Нове життя» - новини Любешівщини.

Ціла плантація відведена на айстри та майори, які господиня завжди сіє з власного насіння. Також чимала ділянка відведене під кулясті хризантеми. Троянд понад 20 кущів має жителька Витуль. А ще ж лілії, тюльпани, первоцвіти… Цьогоріч уперше посадила гладіолуси та посіяла мальви.

Тож не дивно, що обійстя Невірців із ранньої весни до пізньої осені потопає у різнобарв’ї. А до господині часто звертаються односельці, коли потрібен букет на якусь святкову подію.

«І я нікому не відмовляю. Бо радію, якщо можу людині зробити приємне», – каже пані Світлана.

«Вкладаю частинку душі»: волинянка створює чудові букети із сухоцвітів«Вкладаю частинку душі»: волинянка створює чудові букети із сухоцвітів«Вкладаю частинку душі»: волинянка створює чудові букети із сухоцвітів

А ще волинянка робить неперевершені букети із сухоцвітів. Їх уперше посіяла минулого року. Зробила кілька букетів – і їх усі розібрали люди. Тож цьогоріч відвела уже більшу ділянку під ці рослини. До того ж розширила асортимент. Посіяла розсаду, яку вже потім висадила на грядку. І ось уже квіти розцвіли.

Тож Світлана Невірець із них робить надзвичайної краси букети, котрі користуються попитом у поціновувачок прекрасного. Адже такі суцвіття довго не осипаються, милують своє красою в зрізаному вигляді не один місяць. Тож навіть узимку завдяки ним відчувається справжній подих літа.

«У кожен свій букет вкладаю частинку душі. Бо квіти теж відчувають, як до них ставляться. Немає любові – не буде й рясного цвітіння», – підсумовує закохана у квіти жителька Витуль.

«Вкладаю частинку душі»: волинянка створює чудові букети із сухоцвітів«Вкладаю частинку душі»: волинянка створює чудові букети із сухоцвітів

Читайте також: 

Можливо зацікавить