Житло в Луцьку: скільки коштують та як виглядають квартири на продаж

Житло в Луцьку: скільки коштують та як виглядають квартири на продаж

Ціни на житло в Луцьку майже не відрізняються від інших обласних центрів на заході та в центрі України. Придбати квартиру можна від 23 тисяч доларів.

За даними OLX, Луцьк увійшов до переліку міст, де за минулий рік найбільше зросла ціна на двокімнатні квартири — на 36,6%. Одинички виросли в ціні на 24,5%.

Про те, скільки коштує нерухомість, пише НВ.

Економ-варіант

Найдешевша пропозиція на платформі OLX — квартира на вул. Конякіна, площею 26 м². Попри ціну, об'єкт має житловий стан. Розташована на 5-му поверсі цегляного будинку.

Ціна — $22,5 тис.

Смарт-студія

З дещо кращим ремонтом продається смарт-квартира, площею 23 м² на проспекті Соборності. Цікавий варіант, як для молодої сімʼї чи однієї особи, так і під інвестицію для оренди. Квартира продається з усією необхідною технікою та меблями.

Ціна — $27 тис.

Одиничка на проспекті Молоді

Квартира розташована на проспекті Молоді. Загальна площа — 31 м². Всередині - косметичний ремонт, вікна металопластикові. За словами продавця, в будинку відремонтований дах, що важливо, адже квартира розташована на останньому поверсі.

Ціна — $29 тис.

Пропозиція без ремонту

Продається однокімнатна квартира, площею 30 м² на вулиці Данила Галицького, за 5 хвилин від замку Любарта. У квартирі зроблена нова стяжка, тинькування, замінена електрика, сантехніка, опалення, встановлено котел. Новому власнику доведеться лише завершити стелю.

Ціна — $30 тис.

Бюджетний варіант в передмісті

Квартира розташована в передмісті, селі Піддубці, за 10 км від Луцька. Площа житла — 52 м². Всередині є уся необхідна техніка та меблі, свіжий ремонт, тепла підлога. У вартість включено підвал на 4 м².

Ціна — $44,5 тис.

Квартира в новобудові

Квартира, площею 43 м², розташована в одному з нових житлових комплексів міста, на вулиці Рівненській. Всередині сучасний та свіжий ремонт, з новою побутовою технікою та частиною меблів. Новому власнику потрібно облаштувати собі лише спальне місце.

Вартість — $65 тис.

Дворівнева квартира

Загальна площа квартири — 180 м². Всередині п’ять житлових кімнат, автономне опалення, власна тераса. Продається з усією технікою та меблями, проте останні є не в усіх кімнатах.

Ціна — $180 тис.

Елітна квартира з гаражем

Ще один варіант дорогого житла в Луцьку. Загальна площа квартири — 130 м². Розташована на першому поверсі та має чотири житлові кімнати, а також своє паркомісце в будинку. Квартира готова до проживання.

Ціна — $189 тис.

Найдорожча пропозиція

Найдорожча квартира в Луцьку виглядає саме так. Розташована в цегляному будинку, забудови початку 2010-х років. Загальна площа — 144 м², на першому поверсі передбачено бомбосховище — 24 м². Всередині три житлові кімнати, два санвузли, гардероб та інші зручності. Ремонт не першої свіжості, проте загальний стан — готова до проживання.

Ціна — $230 тис.

Читайте також:

Можливо зацікавить