«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди

нагороди війна

У понеділок, 20 травня, на Волині відбулося вручення державних нагород рідним загиблих захисників

Про це повідомляє Горохівська громада.

Міський голова Віктор Годик та представник Першого відділу Луцького РТЦК та СП Віталій Гамлюк вручили державні нагороди родинам військових, які загинули захищаючи Вітчизну.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Орденом «За мужність ІІІ ступеня» (посмертно) нагороджено Чирука Олександра Сергійовича (нагороду отримали мама, дружина та сини) та Дацюка Богдана Миколайовича (нагороду отримали батьки).

«Схиляємо голови перед родинами загиблих. Жодні відзнаки й нагороди не повернуть найдорожче, але нехай вони стануть свідченням мужності, відваги та жертовності героїв, які назавжди залишаться в наших серцях», - йдеться в дописі.

«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди«Жодні відзнаки не повернуть найдорожче»: на Волині рідним загиблих захисників вручили їхні нагороди

Читайте також:

Можливо зацікавить