Троє дітей понад усе чекали повернення батька: Герой з Волині загинув унаслідок ворожого мінометного обстрілу

втрати

48-річний старший солдат з Волині Микола Мельник, позивний «Вакула», загинув 15 грудня 2023 року поблизу села Райгородка на Луганщині. Виконуючи бойове завдання, отримав смертельні поранення внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

Про нього розповіли на платформі «Меморіал».

Микола Іванович народився в селі Житнівка Волинської області. Здобув середню освіту. Працював в управлінні осушувальних систем. Вільний час присвячував сім’ї. Любив займатися домашнім господарством.

Взимку 2023 року чоловік приєднався до Збройних Сил України. Службу проходив у 68-ій окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша. Відповідально виконував всі бойові завдання та мужньо йшов у бій, адже прагнув швидшої перемоги та повернення додому.

«Він відважно виконував свій обовʼязок громадянина України. До останнього подиху був вірним своїм побратимам і державі. Микола віддав найцінніше, що в нього було, а саме – своє життя, залишивши свою дружину та трьох дітей, які понад усе чекали повернення чоловіка та батька, який мав багато планів та нездійснених мрій», – написала Оксана Мельник, донька загиблого.

«Мій тато віддав своє життя, щоб ми спали під мирним небом», – додала донька Анастасія Мельник.

Поховали захисника в рідному селі.

Вдома на Миколу чекали дружина і троє дітей.

Читайте також:

Можливо зацікавить