Знадобилося 5 хвилин: як відомий футболіст з Волині виграв 50 тисяч гривень

Знадобилося 5 хвилин: як відомий футболіст з Волині виграв 50 тисяч гривень

Розповіли, як одного разу футболіст з Волині Артем Федецький за 5 хвилин виграв 50 тисяч гривень.

У 2020 році колишній гравець збірної України спробував свої сили на гумористично-розважальному шоу «Розсміши коміка», пише Тribuna.com

Правила шоу такі, що учаснику потрібно змусити членів журі (Євгена Кошового та Олю Полякову у тому сезоні),  засміятись або хоча б посміхнутись. Це зробити необхідно було протягом однієї хвилини. Якщо йому це вдається, він «виграє» одну тисячу гривень. Далі він має право або продовжити участь, або забрати гроші.

Якщо учасник обирає продовжити гру, в нього є наступна хвилина, щоб розсмішити чи змусити посміхнутись коміків. Якщо йому це вдається, він «виграє» п'ять тисяч гривень. Якщо ні, він залишається ні з чим. Наступною межею є десять тисяч гривень, далі двадцять тисяч гривень, після чого можна заробити п'ятдесят тисяч гривень. Якщо учасник програє на будь-якому з цих етапів, він втрачає кошти. 

Федецькому вдалося дійти до самого кінця та виграти 50 000 гривень.

Артем шуткував на різноманітні футбольні та не тільки теми - «Шахтар», «Маріуполь», Друга ліга України, веселі історії після матчів, «Ліга сміху» та багато іншого.

Читайте також:

Можливо зацікавить