Знай своїх: музикант родом з Луцька анонсував інтерв'ю з українськими гітаристами

Знай своїх: музикант родом з Луцька анонсував інтерв'ю з українськими гітаристами

«Муха» - він же Андрій Самойло - відомий український гітарист, що був частиною гуртів «Тартак» і «Бумбокс» та народився у Луцьку, братиме інтерв'ю у вітчизняних гітаристів. Музикант прагне розповісти про українських творців якомога більше і обіцяє, що буде цікаво.

Про це «Муха» розповів на своєму ютуб-каналі.

Довідка

Андрій «Муха» Самойло — український музикант, гітарист і мелодист популярного українського гурту «Бумбокс» родом з Луцька. В юності грав у луцькому рок-гурті «Мухи в чаї». Також був гітаристом гурту «Greed», який з'явився в середині 90-х років, а в 1995 році змінив назву на «Greed Band», що розпався в 1999 році. Наприкінці 1997 року він долучився до Сашка Положинського і Василя Зінкевича-молодшого, які на той час складали гурт «Тартак». А в середині 2004 року в Києві з'явилося тріо «Бумбокс»: вокаліст Андрій Хливнюк, гітарист Андрій Самойло, ді-джей і скретч-майстер Валентин Матіюк. В червні 2019 році, Андрій заявив про творчу відпустку на один рік.

Знай своїх: музикант родом з Луцька анонсував інтерв'ю з українськими гітаристамиЗнай своїх: музикант родом з Луцька анонсував інтерв'ю з українськими гітаристами

У першому ролику «Муха» зауважив, що в інтерв'ю відкриватиме авдиторії українських гітаристів вже відомих, тих, про кого мають знати, і тих, хто зовсім скоро набере широку популярність. Адже нині у мережі вдосталь інформації про зарубіжних гітаристів, але що ми - українці - знаємо про своїх вітчизняних музикантів?

«На цьому каналі я познайомлю тебе з найбільш знаковими українськими гітаристами: з віртуозами, сесійними гітаристами, тими, що грають в гуртах відомих, невідомих, маловідомих або ж тих, які скоро стануть дуже популярними, - підкреслив він».

І додав: «Ми поговоримо з ними про життя, творчість, музику, про їхні сетапи, що ті використовують в живих виступах або в студії. Якщо ви любите гітари й музику так само, як я - вам тут буде цікаво. Слухай своє. Роби своє. Знай своїх».

Читайте також: