Золоті сережки з діамантами: що вибрати для повсякденного образу

Сережки з діамантами

Розкішні діаманти завжди залишаються в тренді, вишукано доповнюють жіночі сережки, підкреслюють не лише красу, але й статус, адже вироби інкрустуються ювелірним камінням, яке належить до найдорожчих. Сучасна мода на такі прикраси вражає різноманіттям. Тому можна купити сережки з діамантами не лише для поєднання з вечірнім вбранням, але й для повсякденного образу.

Особливості прикрас: що варто врахувати

Модель, яку вибирають на кожний день, має поєднувати лаконічний дизайн, мініатюрність, зручну та надійну застібку. Передусім треба виділити такі типи сережок:

  • Пусети. Один із найкращих варіантів, який вишукано доповнить як легке літнє плаття, так і строгий діловий костюм. Сережки з діамантами виконані у вигляді крихітних цвяшків. Застібкою слугує мініатюрний штифт, на який накручують елемент, що фіксує прикрасу на мочці вуха. Пусети зручні для щоденного носіння, адже не чіпляються за одяг і волосся. Вдало поєднують лаконічний дизайн і вишуканість. Різноманіття моделей сережок приємно дивує. Можна вибрати пусети з геометричними елементами або флористичними мотивами. Стильно поєднуються з повсякденним одягом моделі в стилі ювелірного дому Van Cleef. Вони привертають увагу, оскільки виконані у вигляді конюшини.
  • Конго. Це елегантні кільця. Для повсякденного образу краще вибирати мініатюрні моделі з англійським замком та крихітними діамантами, що сяють. Такі сережки можна поєднувати з будь-якими зачісками
  • Класичні моделі з англійським замком. Фіксуються за допомогою гачка та швензи, що охоплює мочку вуха знизу. Каст сережки інкрустується вставкою у вигляді діаманта. Лаконічний дизайн став основною перевагою моделей зі зручним та надійним англійським замком.

Купуючи золоті прикраси, треба приділити увагу особливостям дорогоцінного металу. Для виготовлення використовують ювелірний сплав 585 проби. Матеріал на 58,5% складається із золота. Інші 41,5% — це домішки. Застосовуючи різні компоненти, можна отримувати сплав необхідного кольору. Тому в продажу представлені сережки, виконані з білого, червоного, лимонного золота. Ювелірні сплави всіх різновидів вишукано поєднуються із розкішними діамантами.

Золоті сережки з діамантами: що вибрати для повсякденного образу

Характеристики вставок

Дорогоцінний кристал — основний декоративний елемент золотих сережок. У таких прикрасах вставка виконана у формі круга. Завдяки цьому діамант сповна розкриває неповторний блиск.

Сережки для повсякденного образу зазвичай інкрустують одним кристалом. Це дає змогу отримувати прикраси, що поєднують елегантність та мінімалістичний дизайн. Також можна звернути увагу на варіанти з розсипом крихітного каміння. Однак такі елементи не мають поєднуватися з великим діамантом. Інакше сережки не підійдуть для класичного, casual та ділового стилів. Їх доречно носити разом із вечірніми сукнями.

Більшість моделей інкрустують білими діамантами. Це класика, яка впродовж століть залишається в тренді. Однак також варто виділити унікальні чорні кристали. Вони зроблять будь-які сережки розкішною статусною прикрасою. Модель із чорними діамантами елегантно підкреслить повсякденний образ. Проте варто вибирати прикраси з мініатюрними вставками.

Елегантні сережки з дорогоцінним камінням відмінно підійдуть жінкам будь-якого віку. Тому їх можна сміливо дарувати на честь особливих дат. Ювелірні прикраси допоможуть виявити найтепліші почуття.

Читайте також:

Можливо зацікавить