Зрадник з Луцька Тимощук одягнув футболку «Місто-герой Ленінград» перед грою за російський клуб

Тимощук зрада війна

Уродженець Луцька Анатолій Тимощук знову прогнувся під російську владу. Зрадник України взяв участь у товариській грі між «Зенітом» та «Кайратом» із Казахстану. 

На матч помічник головного тренера «Зеніта» вивів команду з капітанською пов'язкою. 45-річний ексфутболіст одягнув футболку з написом «Місто-герой Ленінград», за інформацією з сайту російського «Зеніту», повідомив 24 Канал.

Товариський матч між «Зенітом» та «Кайратом» завершився перемогою санкт-петербуржців з рахунком 4:3. Зрадник України Анатолій Тимощук поділився емоціями після гри.

«Отримав пропозицію від керівництва «Зеніта» та «Кайрата». Звичайно, прийняв цю пропозицію з великим бажанням та задоволенням. Тож радий, що так вийшло, тим більше на полі була хороша чоловіча боротьба, безкомпромісна. Думаю, що загалом гарний вийшов матч. Це найголовніше», – сказав Тимощук.

Також зрадник відзначив, що команда пропустила три голи, тому є над чим працювати та потрібно виявити помилки, які стались у грі. Про свій фізичний стан Тимощук зазначив, що увійшов у гру нормально та добре себе почував.

Читайте також:

Можливо зацікавить