Зрадник з Луцька Тимощук, відповідаючи на закиди, заявив, що представляє Росію

Тимощук

Помічник головного тренера санкт-петербурзького «Зеніту» з Луцька Анатолій Тимощук відкинув звинувачення у тому, що клуб робить ставку на бразильських легіонерів. Зрадник України зазначив, що чинні чемпіони Росії не порушують жодних регламентів і представляють країну-агресорку.

Про це Тимощук заявив у коментарі ресурсу bookmaker-ratings.ru, пише Oboz.ua.

За словами ексфутболіста, який продовжує ганебно замовчувати злочинну війну Росії щодо його рідної країни, «Зеніт» діє на користь спорту РФ, роблячи ставку на нібито висококласних гравців.

«А що мені відповідати? Як сказав Андрій Луньов (воротар «Зеніту» – ред.) у нещодавньому інтерв'ю, ми діємо в межах правил. Для всіх вони однакові, ми не є винятком. Ми нічого не порушуємо. Намагаємося зміцнювати будь-яку лінію висококласними, якісними футболістами. Ми Росію представляємо«, – сказав Тимощук.

Зазначимо, що у стартовому складі «Зеніту» виступає вісім бразильців та ще один натуралізований представник цієї країни. Враховуючи, що на клуб із Санкт-Петербурга працює адміністративний ресурс, зенітівцям регулярно дістається від уболівальників та журналістів.

Читайте також:

Можливо зацікавить