«Зроблю все красиво, якісно й круто»: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak розповів про свою пісню та участь у конкурсі

«Зроблю все красиво, якісно й круто»: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak розповів про свою пісню та участь у конкурсі

У травні 2024 року у шведському місті Мальме відбудеться 68-й пісенний конкурс «Євробачення» - свою участь підтвердили 37 країн. Бельгія, Греція, Чехія, Кіпр, Словенія та Нідерланди вже визначилися із представниками на конкурсі, натомість Україна та ще 30 країн зроблять це у період із грудня до березня. 

Щоб визначити, хто поїде на пісенний конкурс, в Україні традиційно проводять Національний відбір. Наразі відомі імена десятьох учасників фіналу, серед них - відомий співак з Волині Ярослав Карпук (Yaktak). Обрати одинадцятого фіналіста українці зможуть шляхом онлайн-голосування у застосунку «Дія» - його чи її ім’я стане відоме 29 грудня.

Про конкурсну композицію волинянина, його участь у Нацвідборі та цілі на «Євробаченні» пише LIGA.Life.

Yaktak вперше бере участь у Нацвідборі. Рішення подати заявку на участь у конкурсі, зізнається артист, він ухвалив, бо з самого дитинства дивився «Євробачення»: 

«З мамою до ночі сиділи перед телевізором, вболівали за Україну. Мріяв побувати там. Думав про те, як стою на сцені й круто представляю нашу країну».

Для участі в конкурсі Ярослав вибрав пісню «Lalala». Свій вибір пояснює просто: трек сподобався найбільше серед інших варіантів.

«Намагалися зробити таке, щоб подобалось і мені, і всій нашій команді, і всім людям, які  слухатимуть. Не буду нічого коментувати про цей трек, почуєте його, коли він вийде», - ділиться співак. 

Цього року до Нацвідбору пройшли дуже сильні учасники — за всіма, каже Yaktak, він слідкує і поважає кожного конкурсанта: 

«Не люблю говорити про свої переваги, хай оцінюють люди, але можу сказати, що я постараюся зробити від себе максимально все, щоб було красиво, якісно й круто. Я співаю все життя, все життя на сцені. За останні пів року ми дали близько 140 концертів, і, думаю, це допоможе мені». 

Читайте також:

Можливо зацікавить