З готельного номера - у найпопулярнішого виконавця в Україні: цікаві факти про відомого співака з Волині Yaktak

З готельного номера - у найпопулярнішого виконавця в Україні: цікаві факти про відомого співака з Волині Yaktak

Нещодавно 18-річний український співак виконавець зі Старої Вижівки Ковельського району Ярослав Карпук, відомий під псевдонімом Yaktak став номером один за прослуховуваннями на музичній платформі Spotify. Три пісні молодого виконавця потрапили у найкращі 15 українських треків 2023.

Пресслужба артиста розповіла цікаві факти про нього, пише OBOZ.UA.

Деякі хіти створювалися не в студії

Свої пісні «Силует» і «Танцюєш сама» Ярослав записував у готельному номері.

«Я часто в турах, у роз’їздах, а нову музику треба робити, тому доводиться щось вигадувати», – зізнається виконавець.

Що ховається за псевдонімом

Yaktak – це не просто псевдонім, у ньому приховано ініціали артиста.

«Багато хто питає, чому саме Yaktak. Все просто, там частинка мого імені і прізвища. Є правда ще одне значення, але його знає тільки команда, це наш маленький секрет», – розповів Ярослав.

Yaktak міг стати футболістом

У певний період життя перед співаком стояв вибір: музика чи футбол. Зараз очевидно, що він ухвалив правильне рішення.

Мрія про Євробачення

Юнак з дитинства мріяв представляти Україну на Євробаченні. «Завжди, як малим дивився Євро, уявляв себе там. Мріяв про те, що колись гідно та сильно представлю Україну», – згадує він.

Цього року Yaktak потрапив до фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2024. Він боротиметься за право представляти Україну на конкурсі у Швеції.

«Коли бачу, як на таких конкурсах, великих змаганнях або олімпіадах високо піднімається наш прапор і звучить гімн, у мене завжди мурахи і гордість, що я українець, тому Євробачення і тим більше те, як там буде представлена наша країна, – справді важлива тема для мене! … Зроблю все можливе, щоб виступити круто», – поділився співак.

Вдячність до батьків

Нещодавно артист випустив новий трек, у якому вперше показав архівні фото і відео з батьками. У пісні Yaktak висловлює почуття вдячності перед тими, хто навчив мріяти, не опускати руки і завжди йти вперед. Він дякує своїм батькам за всю підтримку та опору, згадує теплі моменти дитинства, коли вони завжди були поруч.

Читайте також:

Можливо зацікавить