10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік

10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік

 10 січня у містах та селах Волинської області знову діятиме погодинне відключення електроенергії.

Про це повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго».

У повідомленні йдеться, що НЕК «Укренерго» встановлено ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області на 10 січня з 00:00 до 24:00.

«Просимо волинян пам’ятати про необхідність раціонального використання електроприладів, адже в українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об‘єктів магістральних мереж по території України»,- йдеться у повідомленні.

10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік10 січня на Волині буде діяти погодинне відключення електроенергії. Графік

 

Можливо зацікавить