200 гривень за кілограм: у Луцьку – рекордно висока ціна на огірки

200 гривень за кілограм: у Луцьку – рекордно висока ціна на огірки

На луцьких ринках стрімко піднялися ціни на овочі, зокрема огірки.

Про це Конкуренту повідомили читачі.

Містяни стверджують, що подекуди вартість кілограма зелених овочів сягає 200 гривень. Журналісти ж вирішили перевірити цю інформацію та поцікавились у продавців, чому такі високі ціни.

200 гривень за кілограм: у Луцьку – рекордно висока ціна на огірки200 гривень за кілограм: у Луцьку – рекордно висока ціна на огірки200 гривень за кілограм: у Луцьку – рекордно висока ціна на огірки200 гривень за кілограм: у Луцьку – рекордно висока ціна на огірки

Зараз у популярних гіпермаркетах та ринках ціни на огірки й справді чималенькі. Так, наприклад, за тепличні або ж, як кажуть, домашні огірки цінник – 140 гривень за кілограм, а от у гіпермаркеті й взагалі майже 200.

Продавці кажуть: ціни справді вражають, бо ж самі ще таких не бачили.

«Зараз дуже високі ціни, я таких сама не бачила. Зазвичай в таку пору от минулого року огірки по 90 продавала. Зараз 170 ціна в мене. І то я їх беру оптом по 155, націнка тільки 15 гривень», – каже продавчиня Світлана.

200 гривень за кілограм: у Луцьку – рекордно висока ціна на огірки

На гладкі огірки ціна менша, але теж не надто приємна. Ціни варіюються в районі 125-180 гривень. Продавці ж додають, що ближче до літа вартість точно знизиться, бо ж розпочнеться повноцінний сезон. Але на скільки дешевше продаватимуть ще не знають.

Читайте також: 

Можливо зацікавить