«3500 прийомів у день», - директорка Луцької дитячої поліклініки обурена величезною кількістю відвідувань в останні дні літа

«3500 прийомів у день», - директорка Луцької дитячої поліклініки обурена величезною кількістю відвідувань в останні дні літа

Директорка Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська обурюється величезною кількістю відвідувань лікарні в останні дні літа.

За її словами, наразі за день - 3500 відвідувань дитячої поліклініки. Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

«3 500 відвідувань в день до дитячої поліклініки. Невже 1 день в рік немає часу батькам, щоб відвідати лікаря», - йдеться у дописі.

У коментарях батьки школярів зазначають, що у деяких школах вчителі змушують проходити медогляд саме влітку.

«Школи вимагають довідку про проходження медогляду саме на початку навчального року і самі просять проходити медогляди саме літом. Тому літні медогляди і переповнені через це поліклініки стали вже неписаним суспільним правилом.Говоріть з батьками і з директорами шкіл про те, що діти можуть проходити медогляд впродовж навчального року, а не тільки влітку. І може наступного року вже не буде такого колапсу», - написала Марта Стамбульська.

«Робили довідку (від терапевта, - ред.) для сина в КПІ для поселення (добре що минулого тижня). Мені розповідали, що вони можуть робитися іще з весни. А вчора приїхали на поселення в КПІ і довідка дійсна лише 10 днів. Як важко було бачити, як діти з Дніпра, Одеси мали довідки, які робили раніше і змушені тепер знову їх робити, бо робили за порадами лікарів раніше, щоб не було напливу в поліклініках перед 1 вересня. А лікарі казали, що можна і з весни, лише дерматолог 5-10 днів. Ось так....», - заначила Lida Kulchytska.

Оксана Лєщинська в коментарях зазначила, що просить батьків проходити медогляд з вересня або жовтня

Читайте також:

Можливо зацікавить