44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим

44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим

У п'ятницю, 26 липня, на Волині в останню путь провели 50-річного захисника з Волині Олега Мартинова.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Серце стрільця-санітара, який був мобілізований у військо навесні цього року, зупинилось 7 липня.

У церкві Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії зібралась родина, друзі, сусіди, люди, яким по-особливому болить ця втрата.

Під час панахиди отець Євген зазначив, що це 44 домовина воїна у цьому храмі з початку повномасштабного вторгнення.

«Молимось за мужність, силу і витримку наших воїнів, за знищення окупантів. А тим, хто розпочав цю війну і пішов знищувати нашу націю, дай, Боже, розуму, мудрості і втихомирення. Нам – ще більшої віри, надії і любові, а новоспочилому Герою – Царство Небесне», – сказав священник.

Звернувся зі словами підтримки до осиротілих мами, брата, сина і дружини, до усієї родини та близьких померлого перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук: «Сьогодні у нашому місті смуток, тому що ми вчергове прощаємось з воїном. У цьому храмі вже відслужили поховальні церемонії за 44 військовослужбовцями, а на центральній площі міста на тимчасовій Дошці пам’яті, відкритій у 2014 році, за десять років війни – світлини 166 Героїв! У наступному місяці майстри знову розширять її на 20 світлин. І серед них тепер буде й фото Олега. Дякую Олегу за його вклад у захист країни, дякую усім воїнам, які зараз захищають нашу Україну. Віримо в перемогу, вічна пам’ять воїну!»

Поховали захисника на Федорівському кладовищі з усіма військовими почестями.

44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим44 домовина воїна у храмі з початку вторгнення: на Волині попрощались із Героєм Олегом Мартиновим

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою! 

Можливо зацікавить