Керівниця луцької спортшколи №1 відзвітувала перед депутатами: здобутки та проблеми закладу

Керівниця луцької спортшколи №1 відзвітувала перед депутатами: здобутки та проблеми закладу

В Луцькій міській раді відбулося чергове засідання членів бюджетної комісії, під час якого заслухали звіт комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1 Луцької міської ради» за перше півріччя 2024 р. Згідно зі звітом, у закладі на п’яти відділеннях спорту (баскетбол, волейбол, плавання, стрільба кульова, стрільба з лука) займається 356 спортсменів, з якими працюють 15 тренерів-викладачів.

Про це стало відомо у понеділок, 26 серпня, на постійній комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів під головуванням Андрія Разумовського.

Керівниця луцької спортшколи №1 відзвітувала перед депутатами: здобутки та проблеми закладу

Як повідомила директорка спортшколи Руслана Оксентюк, їхні вихованці займаються у ЗЗСО №9, 10, 11, 18, 19, 25, 26, басейні КДЮСШ №1, що є навчально-тренувальними базами КДЮСШ №1. 

«За перше півріччя 2024 року нашим вихованцям було присвоєно 79 юнацьких розрядів. Спортсмени брали участь у 81 спортивно-масовому заході міського, обласного, всеукраїнського, міжнародного рівнів. До речі, вихованець відділення стрільби з лука Назар Собуцький здобув золото на Кубку Європи. П’ять наших спортсменів – Артем Смітюх і Данило Марків (баскетбол), Андрій Накоскін (волейбол), Назар Собуцький та Олександр Димарчук (стрільба з лука) – відібрані до збірних команд України для подальшої участі у чемпіонатах Європи з відповідних видів спорту», – розповіла Руслана Оксентюк.

Керівниця луцької спортшколи №1 відзвітувала перед депутатами: здобутки та проблеми закладуКерівниця луцької спортшколи №1 відзвітувала перед депутатами: здобутки та проблеми закладуКерівниця луцької спортшколи №1 відзвітувала перед депутатами: здобутки та проблеми закладуКерівниця луцької спортшколи №1 відзвітувала перед депутатами: здобутки та проблеми закладу

За словами очільниці комунального закладу, протягом першого півріччя 2024 року на змагальну діяльність використали 136 тис. грн, на придбання спортінвентарю – понад 28,7 тис. грн, на придбання нагородної атрибутики – майже 4,5 тис. грн, на придбання господарчих товарів – майже 35,6 грн.

«У період липень-серпень у закладі проводили ремонтно-профілактичні роботи по підготовці закладу до нового навчального року. Проблемою нашої спортшколи, як будь-якої іншої ДЮСШ, лишається низька заробітна платня посади тренера-викладача та відсутність бронювання», – підсумувала Руслана Оксентюк.

Читайте також:

Можливо зацікавить