Аномальна спека: на Теремнівських ставках у Луцьку - аншлаг. Відео

Аномальна спека: на Теремнівських ставках у Луцьку - аншлаг. Відео

Щоліта Теремнівські ставки у Луцьку стають місцем відпочинку сотень людей. А надто цього року, бо такої аномальної спеки не було давно.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу. 

Буквально в суботу волинські синоптики зафіксували новий температурний рекорд – плюс 35 і 9. Вода в Теремнівських ставках прогрілась до 27-ми. Вільних місць на цьому пляжі, за словами чергових тут рятувальників, в суботу практично не було. 

Неділя, 14 липня. На годиннику майже 13-а година, а на термометрі - +30. Пів міста на Теремнівських ставках не було, але люду справді багато. Кажуть: так рятуються від спеки. 

Лучанин Андрій зі своєю компанією цього дня теж організували собі шашлик. Аби надто не пекло у голову, розмістилися під вербою, що трохи далі від центрального пляжу. Теремнівські ставки, каже, обрав, бо це недалеко від дому, тут є вбиральня, магазини поруч і найголовніше - можна опкупатися дітям. 

Купатися дітям є де, а от зайти у воду в певних місцях - проблема. Берег дуже обривистий. Відпочивальники переконані: сходи облаштувати не завадило б. 

Тим часом на Центральному пляжі сходи є, але користуються ними не всі. Дітям більше до вподоби стрибати у воду з берега. 

Натомість, 30-градусна спека, за словами синоптиків, протримається ще приблизно тиждень. По області місцями можливі короткочасні дощі, грози, але на температуру повітря це ніяк не впливатиме. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить