Багато разів дивився в очі смерті: батьку трьох дітей з Волині просять посмертно присвоїти державну нагороду

Багато разів дивився в очі смерті: батьку трьох дітей з Волині просять посмертно присвоїти державну нагороду

50-річному захиснику з Волині Володимиру Какалюку просять посмертно присвоїти звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті Президента України зареєструвала Софія Какалюк.

Вйськовослужбовець Збройних Сил України Какалюк Володимир Іванович народився 23 березня 1972 року в селі Краснилівка, Камінь-Каширського району, Волинської області.

12 червня 2020 року склав військову присягу і став на захист своєї держави.Служив у військовій частині А1008. Був Головним сержантом механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, отримав звання штаб-сержант.

Загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання ,щодо захисту та незалежності України в районі населеного пункту Гряниківка Купʼянського районуХарківської області .

За весь час служби давав відсіч ворогу на таких напрямках: Житомирська обл., Миколаївська обл., Н.п. Первомайське, Дніпропетровська обл., Харківська обл., Донецька обл., н.п. Соледар, н.п.Купʼянськ, та інші...

Був відзначений державним орденом «За мужність» III-ступеня (посмертно).

Був досвідченим воїном, наголошували і наголошують побратими по цей день. Багато разів дивився в очі смерті, але відвага, мужність, знання, вміння та відповідальність за своїх побратимів давали силу іти далі.

Віддав найцінніше - своє життя, залишивши вдома батьків, дружину та троє дітей.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Читайте також:

Можливо зацікавить