Батьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм Литвинчуком

Батьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм Литвинчуком

У середу, 28 лютого, на Волині віддали останню шану Герою, який загинув за Україну - Олексію Литвинчуку.

Про це повідомляє Підгайцівська громада.

Захиснику було лише 44 роки.

Свій останній бій Олексій Литвинчук прийняв 23 лютого поблизу н.п. Невське Луганської області.

Стрілець-оператор стрілецької роти боронив Батьківщину у ЗСУ від травня 2023.

Він повернувся додому «на щиті», віддавши життя за наше мирне майбутнє. Величезною ходою проводжали траурний кортеж Героя у рідному селі Звірів. Чин похорону священнослужителі здійснили у Церкві Воскресіння Господнього. Зі всіма військовими почестями, у супроводі духового оркестру та гучних пострілів пошани тіло Героя віддали землі на місцевому кладовищі.

«Шана і велика подяка, низький уклін родині, батькам за Сина. Його земна війна закінчилася. Душею він пристав до воїнства духовного, яке разом із Богом. Мир і вічний спокій його душі»,  - розповів протоієрей Андрій Мовчанюк.

Без надійного плеча та підтримки залишилися батьки, брат та сестри загиблого.

Батьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм ЛитвинчукомБатьки, брат та сестри залишились без надійного плеча: на Волині попрощалися із Героєм Олексієм Литвинчуком

Можливо зацікавить