Готувався 2 роки: лучанин проплив кілька кілометрів у крижаній воді Стиру

Готувався 2 роки: лучанин проплив кілька кілометрів у крижаній воді Стиру

Лучанин Андрій Муміч проплив вільним стилем в крижаній воді річки Стир. Чоловік почав свій сплав на вулиці Замковій і доплив до Будинку Голованя без використання гідрокостюма.

Про це на своїй інстаграм-сторінці повідомляє Volyn river club, передає Таблоїд Волині.

«До цього випробовування Андрій готувався два роки! Постійні тренування, пробіжки, спортивний зал та правильне здорове харчування стали основою для цієї програми.

Це приклад самодисципліни та зразок як прагнути й досягати власних цілей. Не варто боятись рамок, обмежень, перешкод! Жити на повну, кидати виклик собі й природі довкола, ставити високу планку й перевершувати самого себе.

Вітаємо Андрія з чудовим успішним запливом! Надихаємося такими людьми! Зичимо надалі тримати свій високий рівень й досягати успіхів в твоїх починаннях», – йдеться у дописі.

Готувався 2 роки: лучанин проплив кілька кілометрів у крижаній воді СтируГотувався 2 роки: лучанин проплив кілька кілометрів у крижаній воді СтируГотувався 2 роки: лучанин проплив кілька кілометрів у крижаній воді СтируГотувався 2 роки: лучанин проплив кілька кілометрів у крижаній воді Стиру

Читайте також:

Можливо зацікавить