Близько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітей

Конкурс Барвистий світ домашніх улюбленців, Луцьк

Вже 14 рік поспіль у Луцьку триває унікальний та єдиний на теренах України конкурс «Барвистий світ домашніх улюбленців», що має на меті виховати любов та гуманне ставлення до тварин. Його організовує Волинський обласний еколого-натуралістичний центр Волинської обласної ради.

Про це йдеться на сторінці закладу у Фейсбуці

У повідомленні йдеться, що близько ста учасників з 30 територій Волині надіслали свої відео роботи для участі у конкурсі. Діти розповідали неймовірні історії про життя своїх домашніх тваринок.

«Ця виставка є не тільки платформою для участі в конкурсі, але й справжнім святом любові, добра і людського тепла. Кожен рік вона модернізується і змінює свої формати, залучаючи все більше однодумців»,- йдеться у повідомленні.

Серед присутніх на святі були: Наталія Матвіюк, начальниця управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Валентина Остапчук, директор Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради Заянчуковський Віталій, в.о. директора КЗ «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства унівської молоді Волинської обласної ради»  та Юрій Семчук, директор, Вадим Тєсунов, провідний фахівець комунального закладу «Луцький міський молодіжний центр».

Окрім церемонії нагородження переможців, для дітей було організовано справжнє свято «Місто дитячих мрій», де чекали майстер-класи, весела анімалотерапія, занурення у неймовірно цікавий світ туризму, мікроскопії, барвиста фотозона, духм’яна фітовітальня, спортивні ігри, а також креативні активності від партнерів. 

Також організатори заходу створили благодійний ярмарок, гроші від якого будуть спрямовані на потреби військових.

Близько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітейБлизько ста учасників з різних куточків Волині: у Луцьку відбувся унікальний конкурс для дітей

Читайте також:

Можливо зацікавить