Букети з днем народження – від монохрому до феєрії кольорів та ароматів

Букети з днем народження – від монохрому до феєрії кольорів та ароматів

Квіти – то окраса нашого життя. Тому не дивно, що споживачі купують рослини, щоб прикрашати свої оселі, офісні приміщення і тим самим створювати навколо себе атмосферу гармонії. І, безперечно, жодне свято, тим більше якщо це день народження, не обходиться без вишуканих букетів та композицій.

Для того щоб була можливість  підібрати варіант на всі смаки та ситуації магазин УкраФлора пропонує букети з днем народження в різних виконаннях. І це дозволяє підібрати квіткову композицію як юній дівчині так і солідній пані, як коханому чоловіку так і колезі ювіляру. Якщо виникнуть складнощі з підбором підходящих рослин, консультанти маркету завжди прийдуть на допомогу. Адже вони добре розуміються не тільки на рослинах але і на квітковому етикеті.

Для неї чи для нього

Для того що підібрати класний букет на день народження, треба визначитися з тим це презент для:

  • Чоловіка /жінки / дитини;
  • Коханого / родича  знайомого / колеги.

Раніше доводилося враховувати ще і сезонність, але у сучасного споживача необмежений вибір, і круглий рік доступні квіти з різних країн. Тому з вибором щодо видів та сортів немає жодних складнощів.

Букети доступні у різних варіаціях і можуть бути виконані з квітів одного виду розмірів та в одному кольорі. Це 101 червона троянда для коханої, або 60 чи 65 бордових троянд на високих стеблах для колеги-ювіляра. Якщо треба підібрати букет для сестри чи мами, знайомої чи однокласниці можна орієнтуватися на один вид але різні відтінки (композиція з тюльпанів різних кольорів).

Шикарно виглядають квіткові композиції виконані з рослин різних видів, розмірів та кольорів. Але такі букети можуть створювати тільки професійні та досвідчені флористи. Навряд чи не флорист зможе вдало поєднати рослини різних видів та форм, кольорів та розмірів так щоб вони не перекрикували одна одну і не перетягували увагу на себе. Якщо композиція створена професійним флористом, вона гармонійна і виглядає доконало як в плані форми, так і кольорової палітри та вражає вишуканістю ароматів.

Велике значення має і пакування. Букети на день народження актуально дарувати у крафтовому папері, в спеціальних целофанових пакетах, у подарункових коробках. Ціни на букети залежить від складності композиції, екзотичності рослин та їх розмірів. Складно сказати які саме рослини є фаворитами у публіки, бо комусь до смаку троянди, а хтось віддає перевагу орхідеям чи навпаки тюльпанам. Головне, що в каталозі UkraFlora завжди величезний вибір рослин, і всі квіти гарантовано свіжі та якісні.

Букети з днем народження – від монохрому до феєрії кольорів та ароматів

А це теж важливо. Бо ви ж не хочете щоб букет на день народження втратив свій красивий вигляд на другий день після свята? А тільки якісні та свіжі рослини здатні довгий термін милувати око своєю красою та зачаровувати феєрією ароматів.

 

Можливо зацікавить