Була заміжня за чоловіком з Волині та пішла до Романа Гринкевича: відомий друг Соні Морозюк назвав реальну вартість її картин

Володимир Завадюк назвав реальну вартість картин скандальновідомої Соні Морозюк

Відомий український продюсер Володимир Завадюк, керівник Big Brave Events, Big Entertainment Shows 1+1 Media та популярних шоу «Голос країни», «Танці з зірками» та інших, прокоментував корупційний скандал навколо Гринкевичів та художниці Соні Морозюк, яка була в шлюбі з волинянином Романом Заліпою. Медійник, що раніше товаришував з мисткинею, зізнався, що в офісі 1+1 довелося зняти усі картини її авторства.

Крім того, Завадюк розповів журналістці Аліні Доротюк, скільки насправді коштували картини Морозюк. Він також поділився тим, що позбувся усього, що належало пензлю художниці, пише Oboz.ua.

Володимир Завадюк познайомився з Морозюк ще задовго до скандалу з її нареченим Гринкевичем та його сім'єю. Продюсер не приховує, що його цікавлять різні українські бренди та митці, які надихають своїми меседжами. Саме так медійник й відкрив для себе художницю, з якою вони згодом потоваришували. На той час Морозюк вже співпрацювала з відомими проєктами, тож продюсер запропонував їй колаб на безкоштовній основі для шоу «Ліпсінк батл».

Ще донедавна офіс 1+1 прикрашали полотна «мазні», однак після розголосу корупційної історії їх оперативно прибрали зі стін.

«Я розумію, що в офісі, куди приходять опініон-мейкери, де ми спілкуємося із зірками, де ми спілкуємося у тому числі з державними установами, не можуть на даний момент бути картини Соні Морозюк – це абсолютно очевидно», – пояснив гість. За словами Завадюка, усі роботи були відправлені художниці назад.

Не можна оминути увагою й машину продюсера, яку розписала Морозюк. Така задумка викликала неабиякий ажіотаж, "багато подиву і захоплення". На автомобілі було написано "Києве мій", однак після скандалу Завадюк зняв з неї плівку.

«На ній знята плівка, тому що на даний момент я не можу їздити на цій машині і асоціюватися з корупцією, корупційною історією, тому що не маю з нею нічого спільного», – додав він.

Знаменитість також розповів про картини, які зберігаються у його власній колекції. За словами медійника, у нього два полотна Соні Морозюк – перше з написом «Кохайте, поки є час» вартістю 15 тисяч гривень, на другом написано «Цілуй» за 25 тисяч гривень.

Утім сама художниця заявляла, що її роботи коштують близько 10 тисяч доларів. «Вони зберігаються у мене вдома на другому поверсі стоять і чекають своєї черги, – додав продюсер. – Поки що вони просто стоять у кутку».

Після публічного розголосу Завадюк написав Соні в інстаграмі, спитавши чи все це правда. Морозюк заперечила, однак товариш порекомендував їй якнайшвидше озвучити свою позицію на загал.

«Все, що було далі ви бачили – це пости й дописи Соні. До них можна по різному ставитися, коментувати я їх не готовий, – сказав він. – Хочеться, щоб всі розібралися в цій історії і озвучили чесні вироки, тому що для мене наживатися на ЗСУ – це крінж, це жесть».

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як Соня Морозюк вигадала схему, як убезпечити своє майно від арешту: позичила майже 7 млн грн у мами.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Василь Максимюк, день народження, Волинь

27 квітня: хто з волинян святкує День народження

Весілля
фото

14 років разом: на Волині побралися переселенці з Донеччини

журналістка війна

Чоловік зараз захищає Україну: на Волині прощатимуться із журналісткою-Героїнею Аллою Пушкарчук

корупція митниця Волинь

Гучна справа про контрабанду на пів мільярда: винесли вирок чоловіку співробітниці Волинської митниці

війна Волинь

На Волині військові відкрили вогонь по авто, яке не зупинилось на блокпосту

ЗСУ поляки війна

На волинському пункті пропуску польські митники не пропускають автівки для ЗСУ: чи так це насправді

VOLYNPRYRODRESURS

КП «Волиньприродресурс»: відповідальний підхід до видобутку та охорони довкілля

війна Волинь

Загинув унаслідок ворожого штурму: на Волині прощатимуться із Героєм Валерієм Петльовським

Війна Луцьк

Другий траурний кортеж за два дні: до Луцька «на щиті» повертаються полеглі на війні Герої