«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

Бізнесмен Володимир Матвійчук успішно запустив у Луцьку мережу фірмових фаст-фудів нового покоління «Gabar». Кожен заклад має цікаву й унікальну концепцію, адже поєднує у собі ресторан, кафе, кав’ярню, бар і фаст-фуд. Фішкою є й те, що тут можна посмакувати вишуканими стравами за помірними цінами, нашвидку з’їсти фаст-фуд, поласувати десертом із кавою й авторськими напоями. Це дає змогу закривати будь-які запити клієнтів.

Журналістам ВСН фундатор світового бренду «Multi Cook», співзасновник мережі фірмових магазинів домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана» Володимир Матвійчук розповів, як завдяки співпраці «Gabar» із кав’ярнями можна швидко і з мінімальними фінансовими вкладеннями адаптувати заклади під вимоги часу, які переваги такого партнерства, що потрібно для колаборації.

– Володимире, Ви пропонуєте власникам кав’ярень змінити формат їхніх закладів так, щоб відвідувачі могли не лише випити кави і посмакувати десертом, а й повноцінно поїсти чи взяти улюблену страву з собою. Чому варто бізнесмену міняти формат свого закладу?

– Нещодавно у Луцьку на вулиці Львівській ми відкрили другий гастробар: облаштували з кав’ярні фаст-фуд заклад, в якому реалізовуємо нашу готову продукцію. На цьому «Gabar» ми показуємо власникам кав’ярень, як швидко та з незначним капіталовкладенням можна запустити повноцінний заклад громадського харчування. Адже не потрібно організовувати кухню (всі страви готуватимемо й доставлятимемо ми), а лише частково переобладнати діючу кав'ярню чи кафе, придбавши деяке обладнання і провівши, згідно нашого брендбуку, ремонт приміщення.

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

– Переваги співпраці кав’ярень із «Gabar»?

– Ми шукаємо партнерів з Волині, які готові відкрити власний фаст-фуд з нуля, але не хочуть займатися виробництвом. Ми з усім допоможе, організуємо роботу, проведемо навчання і повністю забезпечимо продукцією.

Так як ми є багаторічними виробниками їжі: маємо власний кондитерський цех, готуємо перші і другі страви ресторанного рівня, соуси, піцу, фаст-фуд (конкретно під гастробар маємо понад 100 позицій, плануємо збільшити до 200), то готові постачати партнерам продукцію в усі їх заклади. Навіть забезпечуватимемо фірмовим посудом. Поступово плануємо збільшувати потужності власного виробництва, щоб разом із партнерами масштабуватися в мережі «Gabar».

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

– У чому ексклюзивність Вашої мережі фаст-фуду?

– Кожен наш партнер зможе сам обирати меню під свою цільову аудиторію. Хтось робитиме акцент на сніданках і обідах, хтось – на кондитерці, хтось – на фаст-фуді. До речі, асортимент страв постійно буде змінюватися. 

Стратегія мережі полягає у тому, щоб підсилити власників кав’ярень, виготовляючи для них продукцію, й ставати партнерами з людьми, які хочуть зайти в цей бізнес та успішно працювати. Тоді кав’ярня зможе позиціонувати себе не тільки як заклад, в якому можна випити кави і посмакувати десертом, а де можна повноцінно поїсти чи взяти їжу з собою. 

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

Наша ціль – бути скрізь, де є люди. Тому кожен «Gabar» матиме свої фішки з урахуванням побажань клієнта і локації. Ми радимо партнерам, обираючи місце, вивчити цільову аудиторію та під її запити сформувати концепцію закладу. Навіть якщо наш партнер захоче відкрити «Gabar» поруч з кафе чи піцерією, то команда мережі має напрацьовану стратегію, завдяки якій гастробар успішно конкуруватиме з цими закладами.

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

–  Кого бачите серед своїх партнерів?

– Насамперед, це мають бути надійні бізнесмени, які з відповідальністю ставитимуться до бренду «Gabar», популяризуватимуть його, дотримуватимуться певних вимог. Кожен етап співпраці чітко обговорюємо й узгоджуємо. Ми завжди готові до діалогу, адже розуміємо, що між партнерами повинні бути діловій дружні відносини, бо це дасть змогу всім розвиватися й збільшувати дохід.

– Що потрібно для того, щоб стати партнером мережі гастробарів? У чому фішка колаборації?

– Власнику кав’ярні необхідно облаштувати заклад під формат «Gabar», докупити обладнання, пройти навчання у наших спеціалістів, здійснити його ребрединг. Маркетинг по Волинській області беремо на себе, як і всю доставку готової їжі. Ми гарантуємо, що прибутковість кав’ярні збільшиться в рази, а з часом наші партнери матимуть впізнаваність на всеукраїнському ринку, плануємо вийти й на закордонного споживача. Це вдасться здійснити, коли працюватимемо під одним брендом.

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

– Скільки часу потрібно на переформатування кав’ярні у фаст-фуд заклад?

– Якщо у партнера є готове приміщення, що потребує косметичного ремонту і незначних змін, то за два тижні можна відкрити «Gabar». Коли потрібно починати все з нуля, піде до місяця часу. Хто має кав'ярню або хоче розпочати новий бізнес, може звернутися до директора проєкту по Волинській області Костянтина за номером телефону +0957758991. Він детально розповість умови співпраці, зорієнтує в різних нюансах. 

Зараз ми починаємо розширювати мережу «Gabar» по Волині. Згідно нашої стратегії в кожному місті або в селищі ми матимемо тільки одного партнера, який, залежно від кількості жителів, масштабуватиме заклади мережі у своєму населеному пункті. Тому не варто зволікати, щоб не втратити можливість співпрацювати з нами. В майбутньому плануємо розширити мережу й по всій Україні.

Довідково: на всіх етапах партнерів підтримує команда «Gabar»: від написання проєкту, навчання персоналу до відкриття закладу. Деталі про співпрацю можна дізнатися у директора проєкту Костянтина за номером телефону +0957758991. За розвитком «Gabar» слідкуйте на сайті закладу, а також у соцмережах: у фейсбуці та телеграмі.

Читайте також:

Можливо зацікавить