«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

Бізнесмен Володимир Матвійчук успішно запустив у Луцьку мережу фірмових фаст-фудів нового покоління «Gabar». Кожен заклад має цікаву й унікальну концепцію, адже поєднує у собі ресторан, кафе, кав’ярню, бар і фаст-фуд. Фішкою є й те, що тут можна посмакувати вишуканими стравами за помірними цінами, нашвидку з’їсти фаст-фуд, поласувати десертом із кавою й авторськими напоями. Це дає змогу закривати будь-які запити клієнтів.

Журналістам ВСН фундатор світового бренду «Multi Cook», співзасновник мережі фірмових магазинів домашніх напівфабрикатів «Галя Балувана» Володимир Матвійчук розповів, як завдяки співпраці «Gabar» із кав’ярнями можна швидко і з мінімальними фінансовими вкладеннями адаптувати заклади під вимоги часу, які переваги такого партнерства, що потрібно для колаборації.

– Володимире, Ви пропонуєте власникам кав’ярень змінити формат їхніх закладів так, щоб відвідувачі могли не лише випити кави і посмакувати десертом, а й повноцінно поїсти чи взяти улюблену страву з собою. Чому варто бізнесмену міняти формат свого закладу?

– Нещодавно у Луцьку на вулиці Львівській ми відкрили другий гастробар: облаштували з кав’ярні фаст-фуд заклад, в якому реалізовуємо нашу готову продукцію. На цьому «Gabar» ми показуємо власникам кав’ярень, як швидко та з незначним капіталовкладенням можна запустити повноцінний заклад громадського харчування. Адже не потрібно організовувати кухню (всі страви готуватимемо й доставлятимемо ми), а лише частково переобладнати діючу кав'ярню чи кафе, придбавши деяке обладнання і провівши, згідно нашого брендбуку, ремонт приміщення.

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

– Переваги співпраці кав’ярень із «Gabar»?

– Ми шукаємо партнерів з Волині, які готові відкрити власний фаст-фуд з нуля, але не хочуть займатися виробництвом. Ми з усім допоможе, організуємо роботу, проведемо навчання і повністю забезпечимо продукцією.

Так як ми є багаторічними виробниками їжі: маємо власний кондитерський цех, готуємо перші і другі страви ресторанного рівня, соуси, піцу, фаст-фуд (конкретно під гастробар маємо понад 100 позицій, плануємо збільшити до 200), то готові постачати партнерам продукцію в усі їх заклади. Навіть забезпечуватимемо фірмовим посудом. Поступово плануємо збільшувати потужності власного виробництва, щоб разом із партнерами масштабуватися в мережі «Gabar».

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

– У чому ексклюзивність Вашої мережі фаст-фуду?

– Кожен наш партнер зможе сам обирати меню під свою цільову аудиторію. Хтось робитиме акцент на сніданках і обідах, хтось – на кондитерці, хтось – на фаст-фуді. До речі, асортимент страв постійно буде змінюватися. 

Стратегія мережі полягає у тому, щоб підсилити власників кав’ярень, виготовляючи для них продукцію, й ставати партнерами з людьми, які хочуть зайти в цей бізнес та успішно працювати. Тоді кав’ярня зможе позиціонувати себе не тільки як заклад, в якому можна випити кави і посмакувати десертом, а де можна повноцінно поїсти чи взяти їжу з собою. 

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

Наша ціль – бути скрізь, де є люди. Тому кожен «Gabar» матиме свої фішки з урахуванням побажань клієнта і локації. Ми радимо партнерам, обираючи місце, вивчити цільову аудиторію та під її запити сформувати концепцію закладу. Навіть якщо наш партнер захоче відкрити «Gabar» поруч з кафе чи піцерією, то команда мережі має напрацьовану стратегію, завдяки якій гастробар успішно конкуруватиме з цими закладами.

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

–  Кого бачите серед своїх партнерів?

– Насамперед, це мають бути надійні бізнесмени, які з відповідальністю ставитимуться до бренду «Gabar», популяризуватимуть його, дотримуватимуться певних вимог. Кожен етап співпраці чітко обговорюємо й узгоджуємо. Ми завжди готові до діалогу, адже розуміємо, що між партнерами повинні бути діловій дружні відносини, бо це дасть змогу всім розвиватися й збільшувати дохід.

– Що потрібно для того, щоб стати партнером мережі гастробарів? У чому фішка колаборації?

– Власнику кав’ярні необхідно облаштувати заклад під формат «Gabar», докупити обладнання, пройти навчання у наших спеціалістів, здійснити його ребрединг. Маркетинг по Волинській області беремо на себе, як і всю доставку готової їжі. Ми гарантуємо, що прибутковість кав’ярні збільшиться в рази, а з часом наші партнери матимуть впізнаваність на всеукраїнському ринку, плануємо вийти й на закордонного споживача. Це вдасться здійснити, коли працюватимемо під одним брендом.

«GABAR» шукає партнерів з Волині, які готові переобладнати кав’ярню або відкрити власний фаст-фуд з нуля

– Скільки часу потрібно на переформатування кав’ярні у фаст-фуд заклад?

– Якщо у партнера є готове приміщення, що потребує косметичного ремонту і незначних змін, то за два тижні можна відкрити «Gabar». Коли потрібно починати все з нуля, піде до місяця часу. Хто має кав'ярню або хоче розпочати новий бізнес, може звернутися до директора проєкту по Волинській області Костянтина за номером телефону +380957758911. Він детально розповість умови співпраці, зорієнтує в різних нюансах. 

Зараз ми починаємо розширювати мережу «Gabar» по Волині. Згідно нашої стратегії в кожному місті або в селищі ми матимемо тільки одного партнера, який, залежно від кількості жителів, масштабуватиме заклади мережі у своєму населеному пункті. Тому не варто зволікати, щоб не втратити можливість співпрацювати з нами. В майбутньому плануємо розширити мережу й по всій Україні.

Довідково: на всіх етапах партнерів підтримує команда «Gabar»: від написання проєкту, навчання персоналу до відкриття закладу. Деталі про співпрацю можна дізнатися у директора проєкту Костянтина за номером телефону +380957758911. За розвитком «Gabar» слідкуйте на сайті закладу, а також у соцмережах: у фейсбуці та телеграмі.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Смачний сирник - рецепт
відео

«Сподобається всім»: рецепт сирника від луцької фудблогерки

Біля Луцька за майже 25 мільйонів гривень продають ресторанний комплекс

Біля Луцька за майже 25 мільйонів гривень продають ресторанний комплекс

Батько захисника також загинув на війні: історія полеглого Героя з Волині

Батько захисника також загинув на війні: історія полеглого Героя з Волині

В Луцьку поліцейські затримали батька-одинака і понесли в авто ТЦК: яка його подальша доля

В Луцьку поліцейські затримали батька-одинака і понесли в авто ТЦК: яка його подальша доля

«Тесла» на швидкості вилетіла в кювет: з'явилося відео аварії у Луцьку
відео

«Тесла» на швидкості вилетіла в кювет: з'явилося відео аварії у Луцьку

Життя обірвалось від поранень: у Луцьку попрощалися із захисником України Валентином Потапчуком
фото

Життя обірвалось від поранень: у Луцьку попрощалися із захисником України Валентином Потапчуком

Поклали на землю, пов’язали і віднесли в машину ТЦК: у Луцьку затримали батька-одинака, - ЗМІ
відео

Поклали на землю, пов’язали і віднесли в машину ТЦК: у Луцьку затримали батька-одинака, - ЗМІ

Ранкова аварія у Луцьку: зіткнулися автівка та тролейбус

Ранкова аварія у Луцьку: зіткнулися автівка та тролейбус

У Луцьку на Набережній автівка знесла знак і злетіла у кювет: водій у лікарні. Відео
відео

У Луцьку на Набережній автівка знесла знак і злетіла у кювет: водій у лікарні. Відео