Був у комі: що відомо про стан зіркового футболіста, який зіграв у фільмі волинського режисера

Був у комі: що відомо про стан зіркового футболіста, який зіграв у фільмі волинського режисера

Колишній гравець київського «Динамо» Артем Мілевський, який знявся у фільмі відомого режисера з Волині Олеся Саніна, тривалий час перебуває на лікуванні.

Про стан футболіста розповів його експартнер по клубу Олександр Алієв, пише Гордон.

Дмитро Гордон запитав, що відбувається з Мілевським і чи правда, що він був у комі.

«Був», – підтвердив Алієв.

Він зазначив, що їздив до Мілевського перед інтерв'ю з Гордоном.

«Слава Богу, він одужує, його лікують», – зазначив Алієв.

За його спостереженнями, у Мілевського дуже багато недоброзичливців, які «йому бажають зла».

«Найголовніше  – йому потрібно перелаштуватися, забути, що він був футболістом. Усе, цей час минув. Зараз у нього новий етап життя, так само, як і в мене. Ну, треба перелаштовуватися, життя на цьому не закінчується. Можливо, воно буде навіть кращим, ніж воно було тоді, коли ти був футболістом. Так, важко перелаштуватися, але треба. На те ти й чоловік«, – вважає Алієв.

Нагадаємо, що нещодавно Мілевський разом із відомим ексфутболістом з Нововолинська Артемом Федецьким зіграли епізодичні ролі в новому фільмі «Довбуш», режисер якого Олесь Санін - родом з Камінь-Каширська.

Довідково:

  • Мілевський із 2002-го до 2013 року грав за київське «Динамо», забивши 57 голів. Після цього виступав у Туреччині, Хорватії, Румунії, Росії, Угорщині. Із 2017 року грав за брестське «Динамо».
  • У грудні 2020 року Мілевський повернувся в Україну й підписав контракт із клубом української Прем'єр-ліги «Минай». За закарпатський клуб він зіграв 10 матчів, у яких так і не зміг відзначитися забитими м'ячами.
  • За національну збірну України Мілевський провів 50 матчів, забивши вісім голів.
  • У грудні 2020-го в інтерв'ю Мілевський, який часто потрапляв у скандали через проблеми з алкоголем, говорив, що для нього «дико» не випити після гри «пивка з пацанами».
  • 23 вересня 2021 року Мілевський оголосив про завершення кар'єри професійного футболіста. У ролику, знятому на стадіоні «Динамо», футболіст «написав листа собі 15-річному», у якому порадив не робити того, через що він потрапляв у скандали. Зокрема, не приходити на нараду до тренера Олега Блохіна в самому халаті.

Читайте також:

Можливо зацікавить