Чи виступав DZIDZIO на мажорному весіллі на Волині: відповідь співака

Чи виступав DZIDZIO на мажорному весіллі на Волині: відповідь співака

Співак DZIDZIO потрапив у скандал через нібито участь у корпоративі під час війни. Артисту довелося виправдовуватися. Як з’ясувалося, на приватній вечірці під Луцьком виступав не сам артист, а його «двійник». Співак наголосив, що після початку повномасштабного вторгнення Росії виступає лише перед захисниками України та пораненими у шпиталях. Про це він пише на своїй офіційній сторінці у Facebook.

«Прочитав про себе в інтернеті фейкову новину, що ніби я нещодавно виступав на якомусь «мажорному» весіллі. В моїй голові не вкладається, як хтось може дозволити собі гуляння під час війни, коли наші хлопці і дівчата захищають Україну ціною власного життя. Виявляється, було таке весілля, де замовили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і заставляє виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди задля хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію», - пише співак.

Чи виступав DZIDZIO на мажорному весіллі на Волині: відповідь співака

За його словами, з 24 лютого не тільки він, а й кожен українець допомагає на своєму фронті для спільної перемоги. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну я виступаю тільки для військовослужбовців та поранених в госпіталях.

Нагадаємо, що декілька днів дні тому у мережі оприлюднили відео помпезного весілля, яке влаштував крупний підприємець з Волині. Обурюючим фактором для багатьох став масштаб гулянки та відсторонені від реальних подій в Україні репліки молодят.

Це відео швидко завірусилося у мережі, де користувачі поділилися спостереженнями: на деяких кадрах промайнув чоловік у капелюсі, який всім нагадав популярного співака Дзідзьо. Також підмітили, що й начебто роздивилися серед гостей і Павла Зіброва.

Можливо зацікавить