Депутати Луцькради внесли зміни до бюджету: на що спрямували гроші

Депутати Луцькради внесли зміни до бюджету: на що спрямували гроші

Депутати Луцької міської ради внесли низку змін до бюджету громади.

Про це стало відомо у середу, 25 вересня, під час засідання сесії Луцькради.

Доповідала з приводу змін у бюджеті Луцької громади директорка Департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова.

За її словами, 11,7 мільйона гривень отримає департамент освіти міської ради Луцька на забезпечення якісної загальної середньої освіти за програмою «Нова українська школа». Кошти надійдуть як субвенція з державного бюджету.

Ще одна субвенція з державного бюджету передбачена на забезпечення житлом учасників війни. Йдеться про 2,6 мільйона гривень.

Комунальне підприємство «Луцьктепло» отримає фінансову підтримку – 16,9 мільйона гривень.

За словами міського голови Луцька Ігоря Поліщука, Волинська обласна рада звернулася до міської ради Луцька щодо виділення грошей на ремонт Волинської ОДЮСШ. Там тренуються сотні дітей, але у приміщенні підлога перебуває в аварійному стані. Ремонтні роботи в обласній спортшколі тривають, втім виникла потреба у додаткових коштах. Тому він попросив обранців громади скерувати на ці потреби 400 тисяч на завершення робіт.

Ще 480 тисяч спрямують для КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Кошти підуть на придбання бронежилетів і касок, які потрібні, якщо медикам доведеться працювати в небезпечних умовах.

Мільйон гривень мають спрямувати на потреби патрульної поліції, а саме – для її підрозділів, які захищають Україну на передовій. Гроші витратять на закупівлю дронів та зарядних станцій. Також 500 тисяч отримає одна з військових частин.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить