У Луцьку побудують логістичний хаб: хто і навіщо

Луцька міська рада

Компанія з Вінниці планує збудувати на території Луцька логістичний хаб для експорту та імпорту продукції, а також виробничі приміщення.

Про це стало відомо у середу, 27 березня, під час сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення про надання ТОВ «ФЕХУ РЕНТ» дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності на вулиці Яремчука Назарія, 6 у Луцьку.

Як розповіли представники ТОВ «ФЕХУ РЕНТ», підприємство спеціалізується на дистрибуції, імпорті та експорті, виробництві засобів гігієни. Компанія планує збудувати у Луцьку логістичний хаб, облаштувати холодильні склади та виробничі приміщення. Підприємство планує працевлаштувати близько 100 людей.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук закликав депутатів підтримати інвесторів і проголосувати за відповідний проєкт рішення. Обранці громади дослухалися до міського голови: ТОВ «ФЕХУ РЕНТ» отримало дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення на вулиці Яремчука Назарія, 6 у Луцьку площею 6,27 га.

Читайте також:

Можливо зацікавить