Домедичні навчання та тематичні вишколи: у Луцьку затвердили заходи з тероборони

Домедичні навчання та тематичні вишколи: у Луцьку затвердили заходи з тероборони

Беручи до уваги загрозу розгортання повномасштабних військових дій на території України, 23 лютого, на засіданні міськради затвердили програму заходів територіальної оборони.

"Вже третій місяць ми надаємо безкоштовну солідну кількість рекламних щитів для публікацій про тероборону. Крім того, наразі розробляється інформаційний бюлетень. Також ми пропрацьовуємо телепередачі про тероборону", - повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

"Наразі підписано розпорядження про план основних заходів цивільного захисту на 2022 рік. Будемо вносити змінити в міру розгортання подій.Наразі управлінням охорони здоров’я організовані навчання з надання першої домедичної допомоги", - додала начальниця відділу оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи Ніна Бенесько.

Додамо, що у навчальних закладах проводитимуть виховні заходи національно-патріотичного виховання: тематичні вишколи, спартакіади, тренінги, ігри тощо.Також забезпечуватиметься безперебійна робота підприємств критичної інфраструктури.

Можливо зацікавить