Двоє синів залишилися без батька: «на щиті» до рідного дому повертається загиблий волинянин Роман Шостакевич

Двоє синів залишилися без батька: «на щиті» до рідного дому повертається загиблий волинянин Роман Шостакевич

У понеділок, 19 серпня 2024 року прибуде жалобний кортеж з тілом загиблого Героя Романа Шостакевича.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Устилузької громади.

Місія «На щиті» о 19.00 вирушить з м. Володимир через м. Устилуг (вул.Володимирська, вул. Івана Франка, вул. Миколи Ларіна) - с.Хотячів в с. Рогожани до будинку загиблого.

В останній земний шлях Героя проведуть у вівторок, 28 серпня.

Чин відспівування розпочнеться о 12.00 год. в будинку Героя Романа Шостакевича по вул. Шевченка с. Рогожани. Поховають воїна на місцевому кладовищі.

«Просимо жителів громади гідно зустріти нашого захисника «на щиті» створивши «живий коридор» та схиливши голови в скорботі віддати Роману Шостакевичу останню шану, - йдеться у дописі.

Нагадаємо, солдат Роман Вячеславович, був призваний на військову службу по мобілізації з 22.05.2024 Володимир-Волинським РТЦК та СП Волинської області, вірний Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконувавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 16.08.2024 поблизу н.п. Вікторівка Суджанського р-ну Курської області російської федерації.

Народився Роман 20.12.1980 року у селі Рогожани Володимир-Волинського району. Закінчив місцеву школи. Учасник бойовий дій з 2014 року.

Без чоловіка лишилася дружина Ольга, а без батька двоє дітей: Іван та Назарій.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який віддав своє життя за свободу і незалежність України. Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого.

З метою вшанування пам’яті загиблого воїна в Устилузькій міській територіальній громаді 19 та 20 серпня 2024 року оголошено Днями жалоби.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!

Можливо зацікавить