Японський млинцевий торт із вершковим кремом: рецепт від луцької фудблогерки
Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом японського млинцевого торта із вершковим кремом.
Як приготувати десерт дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Тісто для млинців:
- 600 мл молока
- 2 яйця
- 270 г борошна
- 20 г рослинної олії
- 30 г цукру
- дрібка солі
Приготування:
1. До яєць додаємо 100 мл молока із загальної кількості, перемішуємо вінчиком до однорідності. Додаємо олію та цукор, знову перемішуємо. Далі додаємо сіль та третю частину борошна. Вимішуємо до однорідності і додаємо трохи молока. Чергуючи борошно та молоко замішуємо тісто.
2. Даємо постояти 15 хвилин і пропускаємо тісто через сито. Далі ділимо на пʼять частин та фарбуємо у різні кольори гелевими або водорозчинними барвниками (за бажанням).
3. Випікаємо тоненькі млинці. З кожного вирізаємо коло діаметром 18 см.
Вершковий крем:
- 600 г крем-сиру
- 350 мл жирних вершків (від 33%)
- 170 г цукрової пудри
- 1 ст. л. ванільної пасти
Приготування:
1. Вершки збиваємо до мʼяких піків, додаємо пудру, пасту та вершковий сир. Вимішуємо до однорідної кремової консистенції.
2. Підложку для торта промазуємо кремом, викладаємо перший млинець. Зверху викладаємо одну столову ложку з гіркою крему та вирівнюємо крем по площині млинця. Таким чином збираємо торт.
3. Накриваємо торт харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 5-6 годин.
Читайте також:
- 22 найкращих варіантів для розсади: які квіти варто сіяти в січні
- Універсальний засіб: для чого потрібне господарське мило
- Голубці з рисом і м'ясом: рецепт від луцької фудблогерки