Японський млинцевий торт із вершковим кремом: рецепт від луцької фудблогерки

Японський млинцевий торт з кремом

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом японського млинцевого торта із вершковим кремом.

Як приготувати десерт дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Тісто для млинців:

  • 600 мл молока
  • 2 яйця
  • 270 г борошна
  • 20 г рослинної олії
  • 30 г цукру
  • дрібка солі

Приготування:

1. До яєць додаємо 100 мл молока із загальної кількості, перемішуємо вінчиком до однорідності. Додаємо олію та цукор, знову перемішуємо. Далі додаємо сіль та третю частину борошна. Вимішуємо до однорідності і додаємо трохи молока. Чергуючи борошно та молоко замішуємо тісто.

2. Даємо постояти 15 хвилин і пропускаємо тісто через сито. Далі ділимо на пʼять частин та фарбуємо у різні кольори гелевими або водорозчинними барвниками (за бажанням).

3. Випікаємо тоненькі млинці. З кожного вирізаємо коло діаметром 18 см.

Вершковий крем:

  • 600 г крем-сиру 
  • 350 мл жирних вершків (від 33%)
  • 170 г цукрової пудри
  • 1 ст. л. ванільної пасти

Приготування:

1. Вершки збиваємо до мʼяких піків, додаємо пудру, пасту та вершковий сир. Вимішуємо до однорідної кремової консистенції.

2. Підложку для торта промазуємо кремом, викладаємо перший млинець. Зверху викладаємо одну столову ложку з гіркою крему та вирівнюємо крем по площині млинця. Таким чином збираємо торт.

3. Накриваємо торт харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 5-6 годин.

Читайте також:

Можливо зацікавить