Ексдепутатка парламенту Швеції підписала контракт та вступила до лав ЗСУ. Фото

Ексдепутатка парламенту Швеції підписала контракт та вступила до лав ЗСУ. Фото

Колишня депутатка зі Швеції Кароліна Норденгріпп підписала контракт зі ЗСУ. Тепер вона захищатиме нашу державу у лавах Інтернаціонального легіону.

Про це 42-річна Кароліна повідомила у Instagram.

 Вона зізнається, що коли дізналася про початок повномасштабного вторгнення РФ, не сумнівалася, що має бути на фронті.

Ексдепутатка парламенту Швеції підписала контракт та вступила до лав ЗСУ. Фото

«Після трьох днів бюрократії стало зрозуміло, що мені дозволили вступити в регулярну армію, багато штампів зроблено», – написала Норденгріп кілька днів тому після постів про виснажливі перевірки, отримання дозволів та проходження комісій.

Свій допис Кароліна Норденгріпп супроводила своїм фото, де тримає у руках контракт з ЗСУ.

В інтерв'ю шведському виданню Boras Tidning вона розповіла, що твердо знала, що мусить бути на фронті в Україні з першого дня повномасштабного російського вторгнення.

«Для мене це було очевидно. Я ніколи не вагалася. Я так багато дізналася про цю війну, коли була у складі комітету з оборони, що коли вона почалася, я одразу відчула, що повинна зробити свій внесок», – розповіла Норденгріпп.

Ексдепутатка парламенту Швеції підписала контракт та вступила до лав ЗСУ. ФотоЕксдепутатка парламенту Швеції підписала контракт та вступила до лав ЗСУ. Фото

Вона також додала, що її родині усвідомити та прийняти це рішення було значно важче, ніж їй – зробити його.

Кароліна твердо підтримувала Україну упродовж усього часу від 24 лютого 2022 року. Вона неодноразово відвідувала нашу країну ще як депутатка. У своєму мікроблозі у соціальній мережі вона багато розповідає про російське вторгнення в Україну. І навіть обзавелася патріотичним тату: українським тризубом на передпліччі. 

Читайте також: