150 тисяч на власну справу: волинянка перемогла у бізнес-акселераторі «Відважна» від Дія.Бізнес

150 тисяч на власну справу: волинянка перемогла у бізнес-акселераторі «Відважна» від Дія.Бізнес

У середу, 14 червня відбувся фінал жіночого візійного акселератора «Відважна» від Дія.Бізнес.

Про це повідомляє Дія.Бізнес у Луцьку. 

У ньому взяли участь 16 учасниць із них 6 отримали приз, що допоможе розвивати власну справу. Серед переможців і наша «Відважна» з Луцька – Тетяна Клімук

Тетяна – технолог швейного виробництва із 12-річним досвідом у пошитті одягу для різних команд, брендів і магазинів.

Вона пройшла непростий шлях від ідеї до презентації журі бізнес-концепту свого проєкту Gora та виграла фінансовий приз у розмірі 150 000 грн для його розвитку. 

Про проєкт Gora 

Gora – бренд гендерно нейтрального одягу з кастомізацією для людей з інвалідністю. Це не про якийсь спеціальний одяг для інклюзивних, Gora – звичайний, стильний, актуальний на сьогодні одяг для усіх. 

«Я відчуваю за собою відповідальність допомогти тим, хто повернеться з війни не таким, як пішов. Я не хочу робити акцент на їхній інакшості, я просто хочу вирішити хоча б частково одну із проблем з якими їм доведеться зіткнутися», – говорить переможниця Тетяна Клімук про ідею створення Gora.

150 тисяч на власну справу: волинянка перемогла у бізнес-акселераторі «Відважна» від Дія.Бізнес150 тисяч на власну справу: волинянка перемогла у бізнес-акселераторі «Відважна» від Дія.Бізнес150 тисяч на власну справу: волинянка перемогла у бізнес-акселераторі «Відважна» від Дія.Бізнес150 тисяч на власну справу: волинянка перемогла у бізнес-акселераторі «Відважна» від Дія.Бізнес150 тисяч на власну справу: волинянка перемогла у бізнес-акселераторі «Відважна» від Дія.Бізнес

Читайте також:

• Депутатка міської ради з Волині поїхала до Болгарії у місто-курорт на фестиваль

• «За час війни через нас пройшло понад 70 мільйонів гривень»: історія волонтерки з Луцька

• Розпочала власний бізнес: багатодітна мама відкрила в селищі на Волині центр раннього розвитку дітей

Можливо зацікавить