Хотіли перевірити документи: на Волині чоловік облаяв представників ТЦК та поліцейських. Відео

Хотіли перевірити документи: на Волині чоловік облаяв представників ТЦК та поліцейських. Відео

У Камінь-Каширському районі сталася конфліктна ситуація за участі військовозобов'язаного, поліції і представників ТЦК та СП.

В соцмережах поширювали відео, яке зняли місцеві мешканки. На відео видно частину події. Про це повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

За словами представників ТЦК та СП, на вимогу перевірки документів почули нецензурні висловлювання. П'яний чоловік порушував громадський порядок та спокій. Йому запропонували проїхати в підрозділ поліції для оформлення адміністративних матеріалів за вчинене правопорушення. Однак громадянин почав чинити опір співробітникам поліції, тож був затриманий.

«Відповідно до вимог Законів України «Про військовий обов'язок і військову службу», «Про мобілізацію та мобілізаційну підготовку», даний громадянин є військовозобов’язаним, який мав би самостійно з’явитися до ТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних та, власне, проходження військово-лікарської комісії. Заразом зазначаємо, що при затриманні даний громадянин тілесних ушкоджень не отримав, по медичну допомогу не звертався. Представники ТЦК та СП Волинської області при проведенні заходів мобілізаційної підготовки та призову діють в межах чинного законодавства», - йдеться у дописі.

Також представники ТЦК та СП додали, що командуванням Волинського ОТЦК та СП були проведені заходи щодо встановлення та перевірки усіх обставин даного випадку і проведена службова перевірка.

Читайте також:

Можливо зацікавить