Хто може замінити одіозного Семенюка у Підгайцях на наступних виборах

Хто може замінити одіозного Семенюка у Підгайцях на наступних виборах

У громадах люди повинні мати альтернативу багаторічним головам та обирати до влади молодь з незаплямованою репутацією. Депутат Підгайцівської громади Микола Господарик за потреби готовий балотуватися на посаду голови, аби при владі не було одіозних корумпованих керівників.

Про це він розповів в інтерв'ю «Волинським новинам».

«Молодь росте і змінюється – я це бачу. Вірю, що за новим поколінням – прогрес. Хоча часто можна почути аргумент, мовляв, ось цей чоловік вже накрався, йому вже більше не треба, нехай керує. Ні, так це не працює. Хто звик красти все життя – буде робити це до смерті. Тому треба обирати нових людей, незаплямованих корупцією, з бездоганною репутацією.

Думаю, що після війни, протягом трьох місяців, будуть нові вибори. Можливо, навіть у всіх ланках. І всі до цього готуються», - зазначає Господарик.

На питання, чи оберуть люди вчергове керівником громади теперішнього голову Юрія Семенюка, депутат зазначив: «Чим більше буде інформації про його зловживання, корупцію, хабарництво, то більше в людей відкриватимуться очі. Я дуже сподіваюся на зміни.

Якщо громада лишатиметься, то, найімовірніше, балотуватимуся на голову, бо мушу це змінити. Тут збудував свій дім, тут живу і планую жити, тому хочеться розвитку, поступу. Якщо ж нашу громаду приєднають до Луцька, тоді піду працювати в команді мера. У будь-якому разі хочу бути корисним», - каже депутат. 

Хто може замінити одіозного Семенюка у Підгайцях на наступних виборах

Можливо зацікавить