Ігор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громади

Ігор Поліщук

Луцький міський голова Ігор Поліщук із представниками міської ради відвідали військових на Запорізькому напрямку та передали їм багато корисних речей, які були закуплені за кошти міського бюджету.

Під час чергової поїздки на Запорізький напрямок очільник Луцької громади Ігор Поліщук спільно з представниками міської ради завезли нашим військовослужбовцям допомоги на 17 мільйонів гривень, придбаної за кошти міського бюджету та пікап, придбаний за пожертви працівників міськради.

Захисники отримали багато корисних речей, а зокрема: велику кількість FPV-дронів, Mavic’и різних типів, тепловізори, супутникові системи «Starlink», лазерні ліхтарі. Також воїни отримали пікап Ford Ranger і два автомобілі ГАЗ-66 в ідеальному технічному стані з пробігом близько 2000 км, які кілька десятків років були на консервації.

Допомогу отримали захисники з: 2 ОСб, 118 ОМБр, нацгвардійці з в/ч 1141 НГУ, 417 ОСб, 141 ОСБр, 451 бат, 141 ОСБр, 65 ОМБр,15 ОГШб, 8 полк ССО.

Ігор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громадиІгор Поліщук завіз на передову чергову партію допомоги від жителів Луцької громади

Читайте також:

Можливо зацікавить