Італія - Україна: де дивитися матч кваліфікації на Євро-2024 і ставки букмекерів

Італія - Україна: де дивитися матч кваліфікації на Євро-2024 і ставки букмекерів

У вівторок, 12 вересня, збірна України зіграє проти команди Італії в матчі 6-го туру відбору на Євро-2024.

Поєдинок відбудеться на стадіоні «Сан-Сіро» у Мілані. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом, пише ТСН.

Італійці – чинні чемпіони Європи. У фіналі Євро-2020 вони у серії пенальті перемогли Англію.

Де дивитися матч Італія – Україна

Трансляція матчу Італія – Україна буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного, крім OTT-сервісів. В Інтернеті поєдинок покаже лише медіасервіс MEGOGO.

Текстова онлайн-трансляція матчу Італія – Україна буде доступна на нашому сайті.

Прогнози букмекерів на матч Італія – Україна

На думку букмекерів, очевидним фаворитом поєдинку є «Скуадра Адзурра». На перемогу команди Лучано Спаллетті можна поставити з коефіцієнтом 1,52. Нічия – 4,35. Виграш українців оцінений коефіцієнтом 7,30.

Італія – Україна: результати і турнірне становище перед матчем

Збірна України вже провела чотири матчі у кваліфікації Євро-2024. «Синьо-жовті» програли Англії (0:2) в Лондоні, перемогли Північну Македонію (3:2) у Скоп'є, обіграли Мальту (1:0) у словацькій Трнаві та зіграли внічию проти Англії (1:1) у Вроцлаві.

Італійці зіграли три поєдинки у відборі Євро-2024. «Скуадра Адзурра» вдома поступилася Англії (1:2), на виїзді обіграла Мальту (2:0) та в гостях не зуміла обіграти Північну Македонію (1:1).

За підсумками п'яти турів збірна України з 7 очками посідає друге місце у групі С. Лідирує Англія (13 балів). Команди Італії та Північної Македонії набрали по 4 залікові пункти, Мальта – жодного.

До фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи. Володарі ще трьох путівок на континентальну першість будуть визначені в плейоф, куди потраплять 12 команд залежно від їхніх виступів у Лізі націй-2022/23.

Жеребкування фінальної частини Євро-2024 відбудеться в грудні 2023 року, а сам турнір – від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматиме Німеччина. Збірна Німеччини, як господарка турніру, без відбору потрапила на континентальну першість.

Читайте також:

Можливо зацікавить