Із фронту – під варту: у Луцьку судять чоловіка, який кинув гранату. Відео

Із фронту – під варту: у Луцьку судять чоловіка, який кинув гранату. Відео

Військовослужбовець, який повернувся з війни, неподалік Луцька кинув гранату. Очевидці розповіли, сталось це після конфлікту зі знайомими, з якими випивав. На щастя, граната не розірвалась. І все ж чоловік опинився під вартою і тепер його судять за незаконне поводження зі зброєю та, навіть, замах на вбивство.

Про це йдеться у сюжета телеканалу Аверс

Інцидент стався ще у липні під сільським магазином у Коршеві, що в Луцькому районі. Зі слів місцевих, чоловік, який напередодні повернувся з війни, ввечері відпочивав поблизу торгового закладу у компанії своїх знайомих. Усі випивали, виник конфлікт. Завершився він тим, що військовослужбовець приніс бойову гранату. На щастя, вона не здетонувала.

Чоловіка взяли під варту, де він перебуває і до нині. Йому інкримінують незаконне поводження зі зброєю та замах на вбивство. 

«За даними слідства, того вечора 30-річний військовослужбовець, який без передбаченого законом дозволу зберігав вдома бойову гранату Ф-1 споряджену тротилом, підійшов до місцевого мешканця та погрожуючи приставив її до шиї постраждалого. 

Після цього, обинувачений умисно кинув під ноги боєприпас, висмикнувши запобіжне кільце. 

Встановлено, що конфікт виник через раптово виниклі неприязні взаємини. Наразі судовий розкляд справи триває», - розповіла Юлія Шевченко, речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Деталі - у сюжеті. 

Читайте також: 

Можливо зацікавить