Коли розпочнеться добудова школи №13 у Луцьку

Коли розпочнеться добудова школи №13 у Луцьку

Тендер на добудову школи №13 в обласному центрі Волині уже проведено, тож Департамент освіти Луцькради очікує, що вже невдовзі розпочнуться будівельні роботи.

Про це сказав очільник Департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар у п’ятницю, 21 червня, під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. 

«Школа №13 уже пішла на канікули. Дев’ятикласникам вручили свідоцтва про базову освіту. Тобто ми можемо зупинити освітній процес для того, щоб розпочалися будівельні роботи. Ми чекаємо, Оскільки Департамент освіти не є розпорядником коштів», – сказав він.  

Нагадаємо, Європейський інвестиційний банк у 2023 році затвердив обсяг фінансування проєкту «Реконструкція комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-III ступенів №13» на вул. Чернишевського, 29 в м. Луцьку Волинської області» в обсязі 144 млн 796 тис. грн (€3 млн 761 тис.). Співфінансування Луцька – 28 958 тис. грн. Загальна вартість проєкту – 173 млн 577 тис. грн.

Проєкт фінансуватимуть в рамках фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (проєкт «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України»). 

Читайте також:

Можливо зацікавить