Концерт був не перед «сибіряками»: співачка з Волині прокоментувала скандал у США

Концерт був не перед «сибіряками»: співачка з Волині прокоментувала скандал у США

ЗМІ поширили інформацію, що нововолинянка, співачка Катя Рибак, яка зараз живе у США, розбила чужий автомобіль, відмовляється виплачувати за нього кошти та співає для росіян. Дівчина прокоментувала ситуацію.

Приводом для публікації новини став допис у фейсбуці Альони Яремчук, в якому жінка стверджує, що Катя відмовилася виступати на заході «Планета Земля Єдина: Україна-Флорида», оскільки надала перевагу заспівати перед «сибіряками» у Майямі, пише БУГ, якому дівчина прокоментувала ситуацію.

Дівчина розповіла, що Альона після аварії методом шантажу та погроз намагалася отримати з неї кошти. Катя написала заяву до суду, адже це незаконно, тож суд розглянувши всі докази визначить на чиїй стороні правда.

Катя також зазначила, що страхова повністю компенсувала шкоду, яка була спричинена аварією. Автомобіль продали на аукціоні. На підтвердження вона нам надіслала фото з аукціону та документ, який їй надав чоловік Альони. Це, власне, кошти, котрі їм покрила страхова компанія.

Катя додала, що дописи Альони це метод залякування та намагання зіпсувати її репутацію. Дівчина активно донатить та майже щодня виступає на благодійних заходах на підтримку України. Щодо концерту перед «сибіряками», то Катя розповіла, що це був захід в будинку, де вона проживала. Там мешкають люди з різних країн і з України, і з Казахстану, і Білорусі, і з Росії, але які вже давно виїхали, бо їх не влаштовує ситуація, яка там.

«На концерті я співала українські пісні, була у вишиванці. Говорила про війну. І всі мене підтримали, всі адекватні люди розуміють, що Росія – країна агресор, що так бути не має. Потім ми всі разом співали українських народних пісень. І плакали, і сумували, і злились всі разом на ситуацію, яка склалась», – сказала дівчина.

А на виступ до Альони вона у той вечір не поїхала через стан свого здоровʼя та сімейні проблеми. Але після того виступала у Альони на благодійних заходах.

«Це все було після аварії, ми були на контакті, зустрічалися неодноразово. Я виступала на її івенті, вона збирала на відновлення будинку. Те, що вона пише, що я ховалась від неї, ігнорувала – це не так. Я сама в шоці з цієї ситуації та допису Олени і того, які бувають люди. Мені шкода, що доводиться моє імʼя якось виправдовувати через людей, які грають на почуттях та на болючих темах українців», – сказала Катя.

Читайте також:

Можливо зацікавить