Куди зникли «Волинські солодощі»?

Куди зникли «Волинські солодощі»?

Лучани стурбовані зникненням «Волинських солодощів» та спантеличені появою нової «Цукорки». Що трапилося з традиційними смаколиками, зокрема, з їхньою назвою, дізнавалися журналісти ВСН.

«Волинські солодощі» - то не просто цукерки, а візитівка Волині, адже їх везуть туристи чи не в усі куточки світу, відвідавши наш регіон. Лучани познайомилися з цукерками цієї марки у 1998 році, коли невеликий колектив на чолі з підприємцем Ростиславом Шоломовичем розпочав виготовлення східних солодощів: козинаків та халви, які неодноразово ставали переможцями регіональних та всеукраїнських конкурсів.

Аж раптом «Волинські солодощі» зникли з полиць магазинів, а замінили їх «Цукорки». Керівник ТОВ «Волинські солодощі» Вадим Шоломович заспокоює: через декілька тижнів улюблені цукерки лучан з'являться на полицях магазинів.

«Стара назва нікуди не зникла, зовсім скоро традиційні «Волинські солодощі» з'являться у магазинах. Тимчасово зупинився друк пакування, але протягом 2 тижнів ми все відновимо та цукерки знову займуть своє місце на полицях крамниць. А «Цукорка» - це наша нова лінійка, яку ми впровадили задля розвитку експорту у інші регіони України. Стараємося іти в ногу з часом, щось змінювати, аби розвиватися».

Тож цукерки залишилися ті самі, проте з'явився новий дизайн пакування, що розрахований на експорт, але і старий ніхто не відміняв.

«Справді, наші цукерки знають і люблять всі волиняни. Це традиційний гостинець з нашого краю для іноземних туристів та українців з інших регіонів. Нова лінійка - «Цукорка» також встигла полюбитися покупцям, дизайн упакування дуже оригінальний, а в емблемі зображений Волинський герб», - розповідає продавчиня магазину «Волинські солодощі».

Куди зникли «Волинські солодощі»?Куди зникли «Волинські солодощі»?

Читайте також:

Можливо зацікавить