Квадрокоптери, дистанційні активатори та зарядні станції: з Луцька військовим передали чергову допомогу

Квадрокоптери, дистанційні активатори та зарядні станції: з Луцька військовим передали чергову допомогу

Луцька міська рада вкотре передала необхідну техніку для виконання бойових завдань для військових ЗСУ.

Про це повідомили на сайті громади.

У рамках чергової допомоги, військові отримали квадрокоптери та інші сучасні засоби.

Для потреб 100-ої окремої механізованої бригади були передані квадрокоптер DJI Mavic 3T та 10 дистанційних активаторів піротехнічних на 8 каналів зі збільшеною дальністю ДК більше 2 км SPYPOINT CH2000/8.

223-й зенітний ракетний полк отримав квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal) та DJI Mavic 3 Pro RC для 3-го стрілецького батальйону.

104-ій окремій механізованій бригаді передали квадрокоптери: DJI Mavic 3 Pro RC, DJI Mavic 3 та DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal).

36-та окрема бригада морської піхоти для 2-го самохідного артилерійського дивізіону отримала 10 безпілотників "РАПТОР" з тепловізійною камерою.

Луганському прикордонному загону було надано дві зарядні станції EcoFlow DELTA 2 та три квадрокоптери DJI Mavic 3.

Квадрокоптери, дистанційні активатори та зарядні станції: з Луцька військовим передали чергову допомогуКвадрокоптери, дистанційні активатори та зарядні станції: з Луцька військовим передали чергову допомогуКвадрокоптери, дистанційні активатори та зарядні станції: з Луцька військовим передали чергову допомогуКвадрокоптери, дистанційні активатори та зарядні станції: з Луцька військовим передали чергову допомогу

Читайте також:

Можливо зацікавить